Ο Μητσοτάκης ζει σε παράλληλο σύμπαν!

Νέο παραλήρημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ακρίβεια και την ανεργία. Παρουσίασε την Ελλάδα σαν παράδεισο επί της γης

Must Read

Μετά τη φέτα των 6,28 ευρώ, η φυσιολογική συνέχεια για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να παρουσιάσει ακόμα μια φορά μια εικονική πραγματικότητα στην κυριακάτικη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Μητσοτάκης, στην προσπάθειά του να βρει επιχειρήματα για να στηρίξει το αφήγημα ότι η Ελλάδα αποτελεί τον παράδεισο επί της γης, προκαλεί τη νοημοσύνη μας: «Η μόνιμη αύξηση στα εισοδήματα των πολιτών είναι και ισχυρή ασπίδα στο μείζον πρόβλημα της ακρίβειας, το πιο πιεστικό πρόβλημα που απασχολεί σήμερα όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και για το οποίο είχαμε αναλυτική συζήτηση την Παρασκευή στη Βουλή. Θα το ξαναπώ, η αναμέτρηση με την ακρίβεια αποτελεί για εμάς απόλυτη πολιτική προτεραιότητα, και το αποδεικνύουμε παίρνοντας μια σειρά από μέτρα ανάσχεσης των επιπτώσεων από τον πληθωρισμό στα τρόφιμα. Τα μέτρα αυτά δεν εξάλειψαν την ακρίβεια, αλλά μετρίασαν τις τιμές σε αρκετά βασικά προϊόντα. Δεν θα σταματήσουμε φυσικά να δίνουμε τον αγώνα καθημερινά με όλα τα πρόσφορα μέσα εντός αλλά και εκτός συνόρων – εκτός συνόρων, όπως με το αίτημά μας προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή πολιτική έναντι των παγκόσμιων κολοσσών του εμπορίου, με το οποίο συμπαρατάχθηκαν 6 εταίροι μας. Το αίτημα βρήκε θετική ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες και ζήτησα να είναι το πρώτο θέμα στην ατζέντα της νέας επιτροπής αμέσως μετά τις ευρωεκλογές».

Ο πρωθυπουργός στο κυριακάτικο μήνυμά του αυτοθαύμασε τα επιτεύγματα της διακυβέρνησής του

Το γεγονός ότι η απάντηση που έλαβε ο κ. Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες στην επιστολή που έστειλε ήταν από αδιάφορη έως απαξιωτική, δεν περιλαμβάνεται στην ανάρτησή του. Οπως επίσης δεν περιλαμβάνεται η απίστευτη ατάκα του για τη φέτα των 6,28 ευρώ που εκστόμισε στη Βουλή την Παρασκευή και έστειλε όλους τους Ελληνες στα σούπερ μάρκετ να διαμαρτύρονται που δεν μπορούν να βρουν φέτα φθηνότερη από 12 ευρώ το κιλό.

Ο πρωθυπουργός, χωρίς να σταματήσει τον αυτοθαυμασμό των επιτευγμάτων της διακυβέρνησής του, περιέλαβε τα στοιχεία της «Εργάνης» για τον Απρίλιο, όσον αφορά τις νέες θέσεις εργασίας, κάνοντας τη διευκρίνιση ότι ο Απρίλιος είναι ο κατ’ εξοχήν μήνας των προσλήψεων εν όψει τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε επίσης να αναφέρει ότι λείπουν άλλες 80.000 θέσεις εργασίας από τον τουρισμό, καθώς οι ιδιοκτήτες και δεν πληρώνουν καλά και δεν προσφέρουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, γι’ αυτό τρέχει να κάνει συμφωνίες με ξένες χώρες για φθηνά εργατικά χέρια: «Ενα ακόμη καλό νέο είναι και το ότι 6 στις 10 νέες θέσεις εργασίας (63,64%) είναι με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης – κάτι που δείχνει ότι οι εργοδότες επιθυμούν πλέον προσλήψεις μόνιμου και όχι έκτακτου προσωπικού. Αυτή η ανάκαμψη στις συμβάσεις πλήρους απασχόλησης διαπιστώνεται σε όλο το τετράμηνο αυτής της χρονιάς, φτάνοντας το 56,7% του συνόλου των προσλήψεων. Προφανώς είναι καθοριστική η επίδραση της θερινής τουριστικής περιόδου. Σε επίπεδο Περιφέρειας, οι περισσότερες νέες θέσεις εργασίας καταγράφηκαν στο νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη και στο Ιόνιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σημασία δεν έχει τι λέει ο κάθε Μητσοτάκης. Σημασία έχει τι κάνει ο λαός. Όταν ο λαός είναι ραγιάς θα σκύψει το κεφάλι για μια θεσούλα στο δημόσιο ή για ένα ρουσφέτι και ως αποτέλεσμα θα πάει να ρίξει την ψήφο σε αυτούς που ξέρει πως τον κοροιδεύουν κατάμουτρα. Γι αυτό και τίποτα δεν θα αλλάξει σε αυτόν τον τόπο και θα ζήσουμε σύντομα μια νέα χρεοκοπία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This