Ερωτηθείς για τις συνεχείς φραστικές επιθέσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «είχαμε να ακούσουμε τόσο ακραίες φράσεις και ρητορικές από την εποχή των δύσκολων χρόνων του Μνημονίου και από τις πιο ακραίες κοινοβουλευτικές ομάδες».
https://exchange.glomex.com/video/v-d3ld5pw1hra9?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Ανέφερε ότι πρόκειται για έναν εκπρόσωπο της χώρας, ο οποίος «όχι μόνο απειλεί, αλλά υιοθετεί φρασεολογία υπόκοσμου, με φράσεις που είναι παραπάνω από χυδαίες και καταδικαστέες, και με τον οποίο δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα ταυτίζεται».
Για το θέμα της πισίνας του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, είπε ότι υπάρχει μια άδεια για σηπτική δεξαμενή από το 1978, η οποία ξαφνικά έγινε πισίνα. «Δεν πρόκειται να βγάλω εγώ κανένα πόρισμα, ωστόσο επίκειται πολεοδομικός έλεγχος και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του«, κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.
Διαβάστε ακόμα:
- Προκλητικός ο κυβερνητικός θίασος – Αντιθιασάρχης Άδωνις: Φταίνε οι πολίτες που κάηκαν τα σπίτια τους – «Εύγε» στον Μητσοτάκη!
- Έχει αρχίσει η αντίστροφη πορεία
*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ