Αυτός είναι ο… Master Chef που προτιμά ο Μητσοτάκης

Must Read

Στο εστιατόριο «The Parliament», στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Athens Plaza», ακριβώς απέναντι από τη Βουλή, έχει την «έδρα» της η… μικρή Βουλή! Εκεί αργά τα μεσημέρια κάνει τα ραντεβού και τα επαγγελματικά γεύματά του πλήθος βουλευτών.

Όπως, μάλιστα, πληροφορηθήκαμε από τους ιθύνοντες του ρεστοράν, οι περισσότεροι βουλευτές και υπουργοί που το επισκέπτονται είναι από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα. Ετσι, λοιπόν, αυτή την περίοδο οι περισσότεροι είναι «γαλάζιοι».

Αρκετοί υπουργοί, λοιπόν, κυρίως των πέριξ της πλατείας Συντάγματος οικονομικών υπουργείων, προτιμούν να γεύονται το μενού του Ελληνογάλλου σεφ Ανρί Γκιμπέρ, που έχει μητέρα Ελληνίδα και πατέρα από τη νότια Γαλλία.

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Χρήστο Μάστορα για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών

Ο Ανρί, που καταφέρνει να μπλέκει ελληνικές και γαλλικές γεύσεις με τρόπο μαγικό, έχει δελεάσει γευστικά και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο βραβευμένος σεφ παρουσίασε το νέο του μενού, που διανθίζεται από ψάρια, άγρια ελληνικά χόρτα, αλλά και γλυκά του κουταλιού, που τα βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Οι πολιτικοί προτιμούν λιτά πιάτα και αυτό που γίνεται ανάρπαστο είναι το ταπεινό ψαράκι μυλοκόπι σε αλατισμένο βούτυρο και πουρέ πατάτας με ελληνική τρούφα, καθώς και το φοβερό επιδόρπιο γλυκό τριαντάφυλλο με μάνγκο και παγωτό γιαούρτι.

Το «The Parliament», που προφανώς πήρε το όνομά του από το… προφίλ των πελατών του, επιλέγεται από τους πολιτικούς μια και τους προσφέρει ησυχία, μακριά από παπαράτσι που παραμονεύουν για ένα κλικ! Γι’ αυτό και παραμένει αγαπημένο στέκι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του πρώην υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου, του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, της Ντόρας Μπακογιάννη και του πρώην υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This