Καρέ-καρέ η δεύτερη μέρα του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες (video)

Must Read

Συνάντηση Μακρόν, Μέρκελ, Σάντσες, Μητσοτάκη, Μπετέλ, Κόντε και Κόστα πραγματοποιείται αυτήν τη ώρα στα γραφεία της Ισπανικής Μόνιμης Αντιπροσωπείας για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027.

Δείτε επίσης: Ο Άρειος Πάγος απαντά στην Προανακριτική: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν με τον τρόπο που θα επιλέξουν

Ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να απευθύνει μήνυμα για «προϋπολογισμό που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα των κρατών μελών της Ένωσης και θα διασφαλίζει το μέλλον και την ευημερία των πολιτών μας». Επιπλέον, τονίζει ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα».

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ειδήσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This