Τον «σκληρό» Μάκη Βορίδη επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, για να… πατάξει τη λαθρομετανάστευση.
Και είναι τόση η επιτυχία που η Γερμανία αποφάσισε και μας στέλνει πίσω όσους παράνομους μετανάστες έφτασαν εκεί με χώρα προέλευσης την Ελλάδα!
Βεβαίως η κυβέρνηση έλεγε ότι δεν ξέρει τίποτε για την απόφαση του Βερολίνου για μαζικές απελάσεις.
Για να μάθουν λοιπόν, τους ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη έρχεται τσάρτερ από Στουτγάρδη γεμάτο λαθρομετανάστες.
Να πάει στο αεροδρόμιο να τους υποδεχτεί ο Βορίδης…
Δείτε ακόμη:
- Λατινοπούλου: Καταγγέλλει τη σπατάλη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ΜΚΟ για τα δήθεν ασυνόδευτα ανήλικα
- Ο Κυριάκος αχάριστος προς τους Γερμανούς δεν είναι…
- Τέμπη: Αυτοί είναι οι δικαστές του Τριαντόπουλου στην Ολομέλεια – Αντιδράσεις στη Βουλή για την Αδειλίνη
Αυτά δεν λέγονται δημόσια …ούτως η άλλως τα μαθαίνουμε από τους έξω. Ωραίοι πατριώτες, δεν νομίζω να μας κάνει την χάρη ο κύριος υπουργός και να μας ενημερώσει 1. γιατί τους παίρνουμε εμείς 2. βάση ποιας συμφωνίας 3. ποιοι είναι αυτοί και όπως πήγαν στην Γερμανία 4. πόσο θα μείνουν στην χώρα 5. αν έχουμε δικαίωμα να τους στείλουμε πίσω.