Τετ α τετ Γεραπετρίτη – Φιντάν στην Αττάλεια

Συζήτησαν θέματα προετοιμασίας του επόμενου ΑΣΣ

Must Read

H εξεύρεση ημερομηνίας για την διεξαγωγή του αναβληθέντος εκ νέου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης των Γιώργου Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν την Πέμπτη. Το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια.

 Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας συζήτησαν θέματα προετοιμασίας του επόμενου ΑΣΣ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Επιπλέον, αναμένεται ενημέρωση για την ημερομηνία διεξαγωγής Πολιτικού Διαλόγου της αποκαλούμενης Θετικής Ατζέντας.


 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Που τον χάνουμε που τον βρίσκουμε τον εξοχότατο υπουργό εξωτερικών πάντα αγκαλιά με τον κ. Φινταν είναι.
    Θαρρώ πως περνά περισσότερη ώρα στην Τουρκία παρά στο υπουργείο του.
    Τέτοια ζέση δεν έχουμε ματαδει από υπουργό εξωτερικών…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This