Η συζήτηση σε διευρυμένη μορφή για το Κυπριακό, υπό την αιγίδα και την πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ήταν εξαιρετικά παραγωγική, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.
Ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε σήμερα στην Νέα Υόρκη τους ξένους ανταποκριτές στον ΟΗΕ, για τις εξελίξεις σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ και τις διατλαντικές σχέσεις, με έμφαση στον ρόλο της Ελλάδας ως εκλεγμένου μέλους του ΣΑ των Ηνωμένων Εθνών.
Τη Δευτέρα, 21 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ. θα συγκληθεί, υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
*πηγή φωτό: Υπουργείο Εξωτερικών
Αντί να πηγαινοέρχεται ο δεξιός προδότης στην Τουρκία, γιατί δε δίνει κατευθείαν και την άλλη μισή Κύπρο να τελειώνει. Σε καλή τιμή βέβαια για το αφεντικό του το Κούλι.
ΩΧ.. Πάει καί η Υπόλοιπη ΚΎΠΡΟΣ.
Προσφορά τού “”” φιλέλληνα””” ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΛΙΑ στον Αφέντη του Ερντογάν.
ΞΑΝΑΔΕΊΤΕ τό προσκύνημα τού γιουσουφακι στον Αφέντη του, και γράψτε , ΕΆΝ Έχετε δεί ποτέ γριά νά προσκυνάει ΈΤΣΙ σέ Εκκλησία την εικόνα τής Παναγίας.