Απεβίωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, έπειτα από καρδιακή προσβολή που έπαθε το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών υπέστη καρδιακό επεισόδιο όταν παρευρισκόταν στην παραλία της Ακτής Καλογριάς, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, αφού ένιωσε ξαφνική δυσφορία. Κατέπεσε και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν ταχύτατα διασώστες και ιατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, οι οποίοι του έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και τον διακόμισαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής. Παρά τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό να διασωθεί η ζωή του.
Ποιος ήταν ο Απόστολος Βεσυρόπουλος
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος γεννήθηκε το 1966 στη Βέροια και καταγόταν από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του AΤΕΙ Λάρισας (Τμήμα Λογιστικής), και έκανε το μεταπτυχιακό του στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Εργάστηκε ως εφοριακός στη Βέροια και από το 2004 έως και το 2008 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΑΚΕ Εφοριακών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας. Επίσης, διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Ημαθίας, αρμόδιος για τις διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εμπορίου και Προστασίας του καταναλωτή. Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας.
Εξελέγη βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και επανεξελέγη τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015. Το 2019, επανεξελέγη, πρώτος, βουλευτής Ημαθίας Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη 2019 τοποθετήθηκε Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας. Στις εκλογές του Μαΐου του 2023 εξελέγη πρώτος, σε σταυρούς προτίμησης, βουλευτής Ημαθίας.
Ήταν έγγαμος και είχε δύο παιδιά.
Στου μαλάκα του Τσίπρα τα σαράντα να δεις τσιμπούσι. Εμείς τσιμπούσια και εσείς τσιμπούκια.
Γουρουνιά; μπά, Γαϊδούρια; οχι, αρουραίοι των υπονόμων; δεν νομίζω, σκουλήκια ; μάλλον σας τιμά! Κακόψυχοι; κακόκαρδοι; στατόψυχοι; δηλητήριο κόμπρας που ρέει από την βρωμερή καρδιά σας; μίσος διαβόλου; ΝΑΙ αυτοί είστε χιμπατζήδες του Αμαζονίου.
Όταν πέθαναν 40000 άνθρωποι στον κορονοιο από τις μαλακιες αυτού και των υπολοίπων μητσοτακικων σκατων ενώ ο κουλης έκοβε βόλτες στην Πάρνηθα με την μαρεβα ενώ υπήρχε καραντίνα και απαγορευτικό εσύ τι έκανες χιμπατζή; εγλειφες τους φονιαδες; φαε σκατα τωρα παρταλι
Στα αρχίδια μου που πέθανε ο Νίκος Ζαχαριάδης.
Σαν τον Ζαχαριάδη θα σκουλήκιασει και το μητσοτακικο σκατο
Και εσύ μαζί λεχρίτη, αλήτη.
Κι εσύ με καρκίνο να λιώνεις και να παρακαλάς να ψοφησεις
Μουνόπανο.
Μουνόπανο.
Μουνόπανο.
καλά έκανε και πέθανε
Και εσύ θα πεθάνεις να του κάνεις και παρέα.
Μουνόπανο.
Οι απογονπί του δεν θα δουλεύουν, τρώγονταε τα κέμένα, μέχρι 17ης γεννεάς.
ΣτοΚεντροΥγειαςΠηγανεΤονΑνθρωπο?ΤωραΑποΤονΟυρανοΑποστολεΘαΜαςΚοιτας,ΚαιΘαΛεςΤηΤραβανεΟιΜαλακες,ΚαιβοηθησαΚαιΕγω.ΘαΣταΠει-ΚαιΟΠετρος
Το βρηκε απο τον ΘΕΟ , ο βπηθος του ψυχοπαθους Μητσοτακη
Και εσύ από τον Θεό θα,το βρεις.
δωστε ΞΑΝΑ την ευκαιρια στον μητσοτακη και ξεχαστε οτι εγινε, αλλωστε δεν εγινε και τιποτα.
θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα
Άντε και στου μπουμπουκου με το καλο
Στου μπουμπουκου θα γίνει παρτι
Στου μαλάκα του Τσίπρα τα σαράντα να δεις τσιμπούσι. Εμείς τσιμπούσια και εσείς τσιμπούκια.
Και εμείς τσιμπούσι στον Τσιπρα. Εσείς πάρτε τσιμπουκια στον ψόφιο τωρα
Μουνόπανο.
Ο μπουμπούκος πρέπει να έκανε placebo αλλιώς θα είχε ξεκουμπιστεί ήδη.
Δεν πειράζει, όταν ψοφήσει θα γίνει τρελό πάρτυ!!
ψόφησε λέμε σε κτήνη, όχι πέθανε…Εύχομαι να πάρουν σειρά και άλλα καθάρματα σαν και αυτόν.
Ξαφνικοθανατιτιδα λέγεται αυτό… Αυτός ήταν μικρό ψάρι… Από τα μεγαλύτερα δεν ψ@@@@ει κανένας… Μπολιαστηκατε τα ουγκανα όλα και τώρα χαιρετούν…!
Ένα σκύβαλο λιγότερο….
Μουνόπανο.
ΚαρκινιαρηΟληΤηΝΔΘαΝεκροφιλησετεΚαιΠαλιΜυαλοΔενΘαΒαλειςMyaloΧυμενεΤουρκαλβανε