Με τη ΔΕΘ να ξεκινάει σε λίγες μέρες, η κυβέρνηση επεξεργάζεται ακόμη -μέχρι να καταλήξει- το πακέτο μέτρων που θα παρουσιάσει.
Σε αυτό το κλίμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ρωτήθηκε για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.
Με την αντιπολίτευση να πιέζει, για παράδειγμα, για επαναφορά του 13ου μισθού, ο Παύλος Μαρινάκης είπε:
«Στη ΔΕΘ δεν θα ακούσουμε ένα πακέτο μέτρων. Στη ΔΕΘ τα μέτρα αυτά θα εντάσσονται σε μια μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση. Εγώ δεν σηκώνω τον πήχη, 1,5 δις είναι τα λεφτά, ότι έχετε ακούσει άλλο δεν ισχύει. Αλλά θα είναι σε επίπεδο παρεμβάσεων για την κοινωνία, για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους.
Μαρινάκης: Στη ΔΕΘ θα ανακοινωθούν μειώσεις φόρων – Ειδικά για την μεσαία τάξη pic.twitter.com/bRxSHgNBls
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) September 2, 2025
Η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση, γιατί θα έχει τον χαρακτήρα της δικαιοσύνης με έμφαση στη στήριξη της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων, και πολύ παραπάνω τις οικογένειες με παιδιά. Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει μειώσεις φόρων. Με μόνιμα μέτρα, που θα ισοδυναμούν στην πραγματικότητα».
Προχώρησε και σε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι λέει ψέματα, παρουσιάζοντας τους δημοσιονομικούς κανόνες της Ευρώπης, σύμφωνα με τους οποίους δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω χρήματα.
Ουσιαστικά δηλαδή είπε για τον 13ο μισθό ότι «θέλουμε, αλλά δεν μας το επιτρέπει η Ευρώπη»!
https://exchange.glomex.com/video/v-dcifahlzfl5t?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Όταν ήμουν φοιτητής πριν από αρκετά χρόνια, πέρα από τα τσόλια τους αριστερούς φοιτητές που έκαναν επαναστατική γυμναστική αγωγιζόμενοι για την τότε ΕΣΣΔ, την Κούβα κλπ, αλλά ποτέ για την Ελλάδα, έβλεπα από την άλλη του ΔΑΠίτες που σαν τους γυμνοσάλιαγκες πλεύριζαν καθηγητές για να περνούν τα μαθήματα. Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω πως αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες για ένα και μόνο σκοπό αγωνίζονται για τη ΝΔ. Για να τακτοποιήσουν το τομάρι τους στο κόμμα και μετά στο κράτος. Τα τελευταία χρόνια το πήγαν ένα βήμα παραπέρα: έγιναν η Μαφία της σύγχρονης Ελλάδος. Για εμένα πρόκειται και ένα καθεστώς μαφιόζικης εγκληματικής οργάνωσης που διαλύει την Ελλάδα κάθε μέρα που αυτά τα αποβράσματα βρίσκονται στην εξουσία και όχι στη φυλακή.
Ασε ρε βρωμο κουναβι που εγινες λιγο να μοιαζεις με ανθρωπο, επαγγρλματια ΟΝΝΕΔιτη! Ετσι λεγατε στους αθωους αγροτες οτι η ευρωπαικη ενωση κοβει τις επιδοτησεις και τις δινατε στην ποπαρα!!!!
..Πόσο μοιάζουν μεταξύ τους τα σκατά!
..
Με ουρακοτάγκο πηγμαίο απ το σουδάν τον έκανε η μανούλα του..
Οπως και τους πιό πολλούς απ αυτούς στο κόμμα τους,γιαυτό είναι και ξαδερφάκια οι περισσότεροι..
Και γιαυτό μοιάζουνε και σαν δυό σκακούλες σκατά μεταξύ τους.
Και κάθε ομοιότητες με καταστάσεις και πρόσωπα..
..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ!!
Και εμεις θέλουμε να σας στείλουμε στο διάολο και θα το κάνουμε …
Τί Περιμένεις Δηλαδή από::
ΚΛΈΦΤΕΣ
ΛΗΣΤΕΣ
ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ
ΨΕΎΤΕΣ
ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ
ΠΑΙΔΟΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ
ΠΟΎ ΓΑΜΑΝΕ ΤΆ ΊΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ
ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΉ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ
ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΥΣ
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΆ ΓΙΟΥΣΟΎΦΑΚΙΑ ΤΟΎ ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΠΟΥ ΤΟΎ ΕΚΧΏΡΗΣΑΝ ΜΈΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΜΑΣ
Σέ ποια ΧΏΡΑ τού ΠΛΑΝΉΤΗ ΥΠΆΡΧΕΙ Εξουσία Με όλα αυτά τά χαρακτηριστικά;;;;;
Ποιός ΛΑΌΣ στο ΠΛΑΝΉΤΗ θά είχε ΤΈΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΊΑ καί θά κοιτάνε στον καναπέ;;;;;;;;;
ΝΤΡΟΠΉ πού κατακτήσαμε ΈΤΣΙ νά ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ τήν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ νά Εξουσιάζει καί νά μας ΚΛΈΒΕΙ καί νά ΔΟΛΟΦΌΝΗ Απροκάλυπτα.
ΞΕΦΤΊΛΑ μας
τι ωραία που τα λέει και κοροϊδεύουν τον κόσμο, δυστυχώς όμως ο κόσμος είναι στον κόσμο του.
Ο Μαρινάκης εντέλει έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια. Άλλα τη μία μέρα άλλα την άλλη και στο τέλος πάλι ψέματα.
Τελικά Μαρινάκη ποια είναι αλήθεια? Θέλετε να δώσετε τον 13ο μισθό,και δεν σας αφήνει η Ευρώπη ή στοιχίζει πολλά στον κρατικό προϋπολογισμό όπως εσύ κατά καιρούς έχεις δηλώσει? Απλά λες πάλι ψέματα όπως συνήθως.
Oταν είναι για να συγκαλύψετε και να προστατεύσετε αλήτες ψεύτες κλέφτες καθάρματα δολοφόνους …
τότε δεν σας νοιάζει η ΕΕ την έχετε γραμμένη (Γεωργιάδης-κοινώς μπουμπούκος)
Για την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια την ενέργεια, τους φόρους (έμμεσους-άμεσους), τους μισθούς,
τις ελαφρύνσεις κλπ …ό,τι πει η ΕΕ.
Η απορία είναι πότε θα ξυπνήσει αυτός ο λαός να σας πάρει στο κυνήγι ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
Μα δεν βγήκαμε απο την επίβλεψη της τρόικα;
Τα όπλα μας τα αφήνει να τα στέλνουμε στον γοβάκια;
Σε όσους έχουν ακόμη αυταπάτες και ελπίδες με αυτούς τους απατεώνες – ολετήρες που ακούνε και πιστεύουν, να θυμίσω πως είμαστε σε εποπτεία μέχρι το 2060 και σε υποθήκευση μέχρι το 2100.
26/08/2022 γράφει ενα άρθρο ο Χάρης Θεοχάρης που ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ με τίτλο
“Το τέλος των μνημονίων ως αρχή μιας νέας εποχής ”
Κυρίοι της κυβερνήσεις τι συμβαίνει έχουμε βγει ή δεν έχουμε βγει από τα μνημόνια; Μας δουλεύεται μπροστά στα ματιά μας ; είστε για ψυχιατρική παρακολούθηση; για να μείνουμε στο ευρώ που εσείς θέλατε και επιβάλλατε πρέπει να είμαστε όλοι οι υπόλοιποι μια ζωή εξαθλιωμένοι είλωτες χωρίς ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον;
Πλήρως αναξιόπιστες και ανίκανες οι ελληνικές κυβερνήσεις απο το 2008 και μετά
Πριν το 2008 ήταν αξιόπιστες και ικανές; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τον άκριτο δανεισμό, την αποβιομηχάνιση της χώρας, τον ολετήρα Σημίτη των Ιμίων και της απάτης του χρηματιστηρίου, το φαγοπότι των Ολυμπιακών αγώνων, την απεθνικοποίηση της παιδείας;
..
Θά πρεπε νά σουν σε βαρυά καταστολή.
πάλι μπαρουφες πεταει το παιδοβουβαλο? αν έλεγε αλήθεια, θα έλεγε :” δεν θα σας δώσουμε ουτε τα ψίχουλα που σας υποσχεθήκαμε, όπως κάναμε και πέρυσι! απλά σας κοροϊδεύουμε για να σας κλέβουμε τους φόρους “! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!