Εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης που πραγματοποίησε το newsbreak.gr.
Το ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι αναγνώστες ήταν:
«Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να ενώσει την Κεντροαριστερά;».
Η συμμετοχή «έσπασε» ρεκόρ καθώς ψήφισαν πάνω από 30.000 άτομα.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης
Όπως ανέδειξαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο μεγάλος χαμένος ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλαβε ποσοστό που «άγγιξε» μόλις το 10.8%!
Το απογοητευτικό αποτέλεσμα αποδεικνύει περίτρανα πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει σε περισσότερες κινήσεις που θα ενισχύσουν την επικοινωνιακή του πολιτική για να πάρει τα πάνω του!
Ο μεγάλος νικητής ήταν ο Χάρης Δούκας ο οποίος έλαβε ποσοστό 44.2% που δείχνει πως έχει δυναμική και προοπτικές και πως ο κόσμος τον θεωρεί βασικό παίκτη στην Κεντροαριστερά.
Η εντυπωσιακή επίδοση του Χάρη Δούκα έχει και μια άλλη εξήγηση.
Είναι ο μόνος που στην πράξη νίκησε τη ΝΔ στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας ενώνοντας την κεντροαριστερά.
Όπως φάνηκε από την δημοσκόπηση η «σταθερά» είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έλαβε ποσοστό 45%. Η… νίκη του πρώην Πρωθυπουργού, κρίθηκε πραγματικά στις τελευταίες ψήφους και υπήρξε πραγματικό ντέρμπι με τον Χάρη Δούκα!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε επίσης:
- Ποιος έστειλε το μολυσμένο μήνυμα στον Ανδρουλάκη
- Pulse: Μηδαμινή άνοδος της ΝΔ μετά τη ΔΕΘ – Σκληρή μάχη Ανδρουλάκη-Τσίπρα
- Σφάζονται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτια: Ο Πόλεμος της Καρέκλας
Από “Σπάσιμο Νέων” έχετε γίνει σπάσιμο νεύρων.
Απογοήτευση.
ήξερα ότι ο δεύτερος είναι ο μεγάλος χαμένος! αλήθεια γιατί τόσο δημοσιότητα σε άλλη μια κακή δημοσκόπηση? χωρίς επιλογή α) κανένας, β) άλλος και γ) δεν ξέρω/ δεν απαντώ. Επίσης αυτοί που έλαβαν μέρος στην αμφιλεγόμενη δημοσκόπηση, πόσοι από αυτούς ψήφισαν έστω μια φορά αριστερό κόμμα? πόσο μάλλον ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ? Άρα προς τι τα πανηγύρια?
Από την άλλη ο μεγάλος χαμένος Ανδρουλάκης έχει κερδίσει δις το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με αντίπαλο και τον Δούκα. Έχασε τόσο γρήγορα την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ?? και από που προκύπτει από την δημοσκόπηση?
Τώρα ο Τσίπρας 45%? αυτό αποτυπώνεται σε κάποιο βαθμό σε κάποια άλλη δημοσκόπηση? όχι!
Με λίγα λόγια η δημοσκόπηση πέτυχε τον σκοπό της? Ναι τραβάει τα βλέμματα και συνεχίζει το αφήγημα που εξυπηρετεί…
ασχολίαστο το ότι τρέξετε να βάλετε τον Τσίπρα απέναντι στον Μητσοτάκη χωρίς καν ο πρώτος να ανακοίνωση κόμμα….
είπαμε, το κάνετε που το κάνετε… κρατήστε λίγο τα προσχήματα.
Αλλά πρέπει να διαμορφώσουμε κλίμα στην κοινή γνώμη….
να θυμίσω ότι ο Γερουλάνος με τον Δούκα είχαν στο πρώτο γύρο κάτι λιγότερο από 900 ψήφους.
Μόνο ποὺ δὲν εἴχατε ἐπιλογή «κανείς ἀπὸ αὐτούς»