Ο Παύλος Μαρινάκης συνεχίζει ακάθεκτος να επιτίθεται στους αγρότες, κατηγορώντας τους για «αδιαλλαξία», επειδή δεν δέχονται να κατέβουν σε διάλογο με την κυβέρνηση, με τους όρους, όμως, που θέτουν οι κυβερνώντες και αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στα περίφημα «λεφτόδεντρα» με ειρωνικό, φυσικά, ύφος.
Ειδικότερα, στην πρώτη επίσημη απάντηση του Μαξίμου μετά τη διαφαινόμενη απόφαση των αγροτών να αρνηθούν τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου, μεθαύριο, Δευτέρα 15/12, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει νέα προκλητική επίθεση στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα που βρίσκονται στα μπλόκα, αυτή τη φορά από το βήμα της Βουλής.
«Θα κάνω μια αναφορά στις αγροτικές κινητοποιήσεις, διαβάζοντας μια απόφαση που φαίνεται ότι ελήφθη από τους εκπροσώπους των κινητοποιήσεων», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης.
«Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους» επιμένει η κυβέρνηση
«Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει: “ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους”, κάτι που απηχεί στη συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μετά από μια υπερδεκαετή κρίση, μετά από τόσα προβλήματα, και ο πρωτογενής τομέας θέλει στήριξη. Ήμασταν και είμαστε η κυβέρνηση που έδωσε και συνεχίζει να δίνει στήριξη από λεφτά που πραγματικά υπάρχουν και όχι από “λεφτόδεντρα”, όσα παραπάνω μπορεί», πρόσθεσε.
«Και μόνο φέτος δίνονται παραπάνω λεφτά στους αγρότες σε επίπεδο ενισχύσεων. Ζητάνε περισσότερα και ειδικά οι κτηνοτρόφοι που έχουν πιεστεί πάρα πολύ, έχουν κάθε δίκιο να ζητάνε και να υποβάλλουν αυτά τα αιτήματα. Όμως, όπως αντιλαμβάνεστε, όταν προβάλλεις τα αιτήματα σου, χωρίς να θες να τα συζητήσεις αυτά, μάλλον ο διάλογος για σένα είναι προσχηματικός», υποστήριξε στη συνέχεια.
«Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων»
«Επιμένω, λοιπόν, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, και επαναλαμβάνω την έκκληση για διάλογο, χωρίς ταλαιπωρία της κοινωνίας. Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους. Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τη χημειοθεραπεία τους, όχι στην ταλαιπωρία όσων θέλουν να πάνε στο χωριό τους, στη δουλειά τους, στο παιδί τους… Όχι στη δημιουργία εμποδίων στην αγορά», κατέληξε.
Δείτε επίσης:
- Αγρότες: «Όχι» στη συνάντηση της Δευτέρας στο Μαξίμου – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις
- Μαρινάκης: Μόλις οι αγρότες ορίσουν αντιπροσωπεία θα γίνει συνάντηση «σε υψηλό επίπεδο»


Για Λεφτοδεντρα δεν ξέρω μπουλουκο για ΚΛεφτοδεντρα ξέρω να σου πω σίγουρα και γω και πολλοί ακόμη . Θα φάτε καλά στις εκλογές
Μαρινάκης,παιδί του κομματικού σωλήνα..
Ανάθεμα αν έχει ” κολλήσει” ένσημο σε κάποιον εργοδότη…
Η μόνη ταλαιπωρία των πολιτών ,είναι η δική σας διακυβέρνηση-καθεστώς εδώ και 6 χρόνια…
Λευτεριά στην Ελλάδα αλλά και στην, άλλοτε λαϊκή δεξιά, Νέα Δημοκρατία…😉😉😉😉
λεφτόδεντρα ναι δεν υπάρχουν… υπάρχουν όμως τριγωνικές συναλλαγές, offshore εταιρίες, ανώνυμα fund’s, ράβδοι χρυσού, ανεκτίμητα έργα τέχνης, βίλες, πισίνες, ακίνητα και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου… μπάρμπα στο ην Κορώνη να χεις… ή να είσαι ο μπάρμπας!
Για κάτσε στη γωνία ρε γελάδι και κοίτα αν έρχονται…. αν δείς κίνηση σφύρα γελαδοκλέφτικα
χαχαχαχα γελάδια πολλά γελάδια τα οπεκεπέη