Την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ απασχολήσαν τα ρεπορτάζ για την ταυτότητα του «Φραπέ» Γιώργου Ξυλούρη.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Γιώργος Ξυλούρης που πήγε να καταθέσει δεν είναι ο «Φραπές» καθώς αυτός είναι άλλο πρόσωπο που δεν προσήλθε.
Ο Μακάριος Λαζαρίδης πρότεινε στην συνεδρίαση που έγινε το πρωί της Τετάρτης «να ζητηθούν από τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό όλα τα σχετικά στοιχεία. Να μας πουν από που προκύπτει ότι δεν είναι ο “Φραπές”. Η εξεταστική επιτροπή στηρίζεται στα στοιχεία της δικογραφίας».
Στο ίδιο ζήτημα αναφέρθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για απόπειρα «αποπροσανατολισμού και ξεπλύματος του Ξυλούρη».
Μυστήριο η ταυτότητα του «Φραπέ»
Νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως φέρνουν σύγχυση γύρω από τα πρόσωπα που κλήθηκαν να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Ξυλούρης που προσήλθε πρόσφατα στην Επιτροπή δεν είναι ο «Φραπές», αλλά ο «Τζιτζής». Ο πραγματικός «Φραπές» δεν εμφανίστηκε στη Βουλή, υποστηρίζουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, καθώς, όπως αναφέρουν, προέκυψε παρανόηση σχετικά με την ταυτότητα των μαρτύρων. Δεν είναι σαφές, κατά το ρεπορτάζ, αν αυτή η σύγχυση έγινε εκ παραδρομής ή εσκεμμένα.
Ο ρόλος του Γιώργου Ξυλούρη και τα κινητά τηλέφωνα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Ξυλούρης φέρεται να είχε στην κατοχή του πολλά κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούνταν από άλλα μέλη της οικογένειας. Οι συνομιλίες παρακολουθήθηκαν μέσω επισυνδέσεων, χωρίς όμως να είναι σαφές σε ποιο βαθμό σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση και ποιος μιλούσε σε κάθε τηλεφώνημα.
Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι στους περισσότερους διαλόγους δεν μιλά ο ίδιος ο Ξυλούρης, αλλά άλλο στενό συγγενικό του πρόσωπο.
Ποιος είναι τελικά ο «Φραπές»
Οι πληροφορίες αυτές υποστηρίζουν έτσι πως η κατάθεση στη Βουλή ήταν αυτή του «Τζιτζή», ενώ παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται ο πραγματικός «Φραπές».
Πολλά είναι πλέον τα ανοικτά ερωτήματα για το ποιοι τελικά καταθέτουν και ποια στοιχεία είναι επιβεβαιωμένα.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι μετά την επεισοδιακή κατάθεση του Γιώργου Ξυλούρη στην Εξεταστική υπήρξε παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διενεργηθεί κατεπείγουσα ποινική έρευνα προς το πρόσωπό του. Η ποινική έρευνα που έχει ήδη ξεκινήσει αφορά την άρνησή του να μιλήσει επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής, αν και δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορούμενου.
Δείτε επίσης:
Ο «Φραπές», ο «Τζιτζής» και τα… μυστήρια – Ποιος κατέθεσε τελικά στην Εξεταστική;
Εισαγγελική παρέμβαση για τον «Φραπέ»: Πιθανή η σύλληψή του
Ρεκόρ θεάσεων σημείωσε η κατάθεση του «Φραπέ»


Κάποιος που έχει ακριβώς την ίδια φωνη με τον Ξυλούρη του πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έκανε απανωτές κλήσεις που αφορούσαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Δεν σας μοιάζει αυτό για αληθινό σενάριο;;;;;
Μη ξεχνάτε ότι αλήθεια δεν είναι ότι βλέπετε, αλήθεια είναι ότι λένε τα εντεταλμένα ΜΜΕ της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ.
Κοίτα κάτι αντανακλαστικά η εξεταστική….
Αλήθεια θα αναζήτηση για το αν είναι πραγματικά ο φραπές ή οχι, αλλά δεν θα καλέσει κάποιον από αυτούς που ήδη έχουν συλληφθεί να καταθέσει… αλλά και αυτοί δεν ξέρουν και ούτε η καταθέσεις τους μετράνε