Με μια σύντομη δήλωση, ο Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε να πάρει θέση στον διαφαινόμενο διχασμό στις τάξεις των αγωνιζόμενων αγροτών, ο οποίος, όπως είναι φυσικό, χαροποιεί ιδιαίτερα την κυβέρνηση.
Ορμώμενος από την «πρωτοβουλία 18 μπλόκων» που φέρονται να απαιτούν άνοιγμα διαλόγου με τους κυβερνώντες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζητά να διευκρινιστεί το ποια είναι τα μπλόκα που επιθυμούν τη διάσπαση, εξυπηρετώντας τα «γαλάζια» σχέδια, «ώστε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε».
«Είναι επικίνδυνοι»
«Επειδή στην “ανακοίνωση” υπέρ του διαλόγου με την κυβέρνηση που κυκλοφόρησε, δεν αναφέρονται ποιά είναι αυτά τα “18 μπλόκα”, εμείς ζητάμε διευκρινίσεις για το ποιοι είναι, ώστε να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Διότι από την συγκεκριμένη ανακοίνωση προκύπτει ότι ή αφελείς είναι ή διασπαστές. Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, είναι επικίνδυνοι για το ενιαίο μέτωπο της λαϊκής αντεπίθεσης των αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων, αλιέων», αναφέρει στη δήλωσή του ο Κ. Βελόπουλος.

