Σάββατο 19/6/2021

Γιατί «έκοψαν» συναυλίες και κινηματογράφους αλλά δεν «ακούμπησαν» τα θέατρα;

H είδηση ότι οι θεατρικές παραστάσεις θα συνεχιστούν, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, μόνο χαρά και ανακούφιση προσέφερε σε κοινό και εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, μεταξύ άλλων, αναστέλλονται οι συναυλίες σε ανοιχτό και κλειστό χώρο, όπως επίσης και λειτουργία κλειστών κινηματογράφων. Καμία τοποθέτηση και καμία διευκρίνιση δεν έγινε για τα θέατρα τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στα νέα μέτρα.

Η αλήθεια είναι πώς είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς προκύπτει η διαφοροποίηση των κλειστών θεάτρων με τους κλειστούς κινηματογράφους, γιατί σε έναν εξωτερικό χώρο μπορούν να πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, αλλά όχι συναυλίες που έως τώρα πραγματοποιούνταν με όλα τα απαραίτητα μέτρα με καθισμένους θεατές;

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ώρες, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, απαντώντας στις δημόσιες ευχαριστίες του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη, δήλωσε ότι τα θέατρα, παρέμειναν ανοιχτά, κόντρα στις στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών.

Πώς παίρνονται άραγε οι αποφάσεις του κυβερνητικού επιτελείου; Αρκεί ένα τηλεφώνημα φιλικού προσώπου να επηρεάσει κινήσεις που κινούν τροχούς της οικονομίας;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ