Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» ξεκινούν! Φέτος μόνο σε θερινούς κινηματογράφους και online

Must Read

«Ο επιμένων νικά», λένε, και οι Νύχτες Πρεμιέρας έρχονται να το επιβεβαιώσουν, υποδεχόμενες, κόντρα σε αμέτρητες αντιξοότητες, από σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το πιστό, όσο και πολυπληθές κοινό τους αποκλειστικά και μόνο στα… θερινά τα σινεμά, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

Ειδικότερα, το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, μετά και την κυβερνητική απόφαση να παραμείνουν κλειστοί οι κινηματογράφοι 12μηνης λειτουργίας για 2 εβδομάδες, θα λάβει χώρα σε 7 θερινά σινεμά, τα ακόλουθα: Cine Αθηναία, Αίγλη Ζαππείου, Cine Άνεσις, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ριβιέρα, Στέλλα, καθώς και στον κινηματογράφο Τριανόν, ο οποίος κάθε καλοκαίρι μετατρέπεται σε θερινό, χάρη στην αυτόματη ανοιγοκλειόμενη οροφή που διαθέτει.

Δείτε επίσης: Επείγουσα ανακοίνωση από τις «Νύχτες Πρεμιέρας» για τις κλειστές αίθουσες του φεστιβάλ

Επιπλέον, και πάλι λόγω των συνθηκών, για πρώτη φορά φέτος το φεστιβάλ θα ενεργοποιήσει και την online πλατφόρμα του, στη διεύθυνση online.aiff.gr, όπου και θα προβληθούν 21 από τις ταινίες της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους φεστιβαλιζόμενους που για οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να παραβρεθούν στους θερινούς, να μην χάσουν την επαφή τους με τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Όσον αφορά αυτό καθαυτό το κινηματογραφικό κομμάτι της διοργάνωσης, τα διάφορα τμήματα του φεστιβάλ παραμένουν όπως τα ξέρουμε τα τελευταία χρόνια (Διεθνές Διαγωνιστικό με ταινίες μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης, Icons, Ελληνικά Ντοκιμαντέρ, Διαγωνιστικό ελληνικών ταινιών μικρού μήκους, Μουσική & Φιλμ, Τα Αγαπημένα των Φεστιβάλ, Eιδικές Προβολές – Αφιερώματα), επιφυλάσσοντάς μας, όπως πάντα, δεκάδες ευχάριστες εκπλήξεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες, συνδυασμένες ιδανικά με προβολές κλασσικών αγαπημένων ταινιών.

Καλό φεστιβάλ να έχουμε κι ας ευχηθούμε του χρόνου να τα θυμόμαστε όλα αυτά και να γελάμε!

  • Αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες, τα αφιερώματα, καθώς και όλα τα νέα του φεστιβάλ στο http://www.aiff.gr/.
  • Πληροφορίες για προβολές, κάρτες διαρκείας και εισιτήρια στο viva.gr.
  • Δείτε εδώ το πλήρες ωρολόγιο πρόγραμμα της 26ης διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This