O πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων στην προβολή ταινίας για τον φιλελληνισμό

Must Read

Στην προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ «Οι Φιλέλληνες» βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 30 Μαΐου, ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.), Αλέξανδρος Κακαβάς.

Στην ίδια εκδήλωση παρευρέθηκαν η ηθοποιός, Μαίρη Βιδάλη, εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, πρώην αρχηγός Γ.Ε.Σ., υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Κωνσταντίνος Βελέντζας, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών 1821 και ιδρυτή της Εταιρείας για τον Ελληνισμό και τον Φιλελληνισμό.

Η ταινία η οποία έκανε την πρεμιέρα της εκείνο το βράδυ στο Πολεμικό Μουσείο παρουσιάστηκε από την Εταιρεία για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό, σε συνεργασία με το Μουσείο Φιλελληνισμού και το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων.

Η ταινία είναι ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ 35 λεπτών, με θέμα το φιλελληνικό ρεύμα από την Αναγέννηση έως την απελευθέρωση της Ελλάδος και τον ρόλο των Φιλελλήνων στην επίτευξη της ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This