«Αλ Τσαντίρι» στο σανίδι! Ο Λαζόπουλος σε μια σατιρική βραδιά στο Christmas Theater

Must Read

Σας έλειψε; Επιστρέφει! Ο δημοφιλής Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται με το «Αλ Τσαντίρι» στο Christmas Theater την Τρίτη 28 Μαΐου και δεν θα αφήσει τίποτα ασχολίαστο! Ενα θεατρικό «Αλ Τσαντίρι» αυτή τη φορά θα μας θυμίσει τις χρυσές τηλεοπτικές εποχές που το «Τσαντίρι» μας έκανε να γελάμε με την καρδιά μας.

Μπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να ετοιμάζει νέα τηλεοπτική κωμική σειρά αυτή την περίοδο, η οποία είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο σε επίπεδο παραγωγής, τα γυρίσματα, μάλιστα, αναμένονται να γίνουν στη Μυτιλήνη και την Ερεσό, αλλά κατά τ’ άλλα μια δόση από τον αγαπημένο τηλεοπτικό Λάκη θα την πάρουμε λίαν συντόμως από το θεατρικό σανίδι του Christmas Theater!

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ένας από τους καλύτερους Ελληνες κωμικούς ηθοποιούς αλλά και σεναριογράφος, συγγραφέας και στιχουργός, έχει πάντα τον τρόπο του για να σατιρίζει την επικαιρότητα.

Η καυστική αλλά πάντα ξεκαρδιστική σάτιρα του «Αλ Τσαντίρι Nιουζ» επιστρέφει, λοιπόν, για να σχολιάσει, να διακωμωδήσει όσα ζούμε και να ανεβάσει το ηθικό μας! Η καλύτερη σατιρική τηλεοπτική εκπομπή θα έχει πολλά να πει αυτό το διάστημα σε μορφή θεατρικής παράστασης!

Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μια τηλεόραση που δεν επιτρέπει τη σάτιρα, δεν το βάζει κάτω. Ο δημιουργός υποστηρίζει με νύχια και με δόντια τη σάτιρα και την εξασκεί και μέσα από το διαδίκτυο του newsbreak.gr, βρίσκοντας ένα μέσο ανοιχτό που του δίνει την ελευθερία και χωρίς κανέναν περιορισμό να πει αυτό που θέλει και να γίνει η φωνή του κόσμου.

Ο ίδιος λέει για τη σάτιρα: «Στη σατιρική επιθεώρηση η σάτιρα είναι διεισδυτική, ανελέητη και δεν έχει κανέναν συντηρητικό φραγμό. Δηλαδή, δεν εμποδίζεται παρά μόνο από τους κανόνες της ηθικής που διέπουν όλους τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Από τον Αριστοφάνη διδαχτήκαμε ότι μπορεί να λέγονται τα πάντα. Να χρησιμοποιούνται όλες οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας και να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους, όπως τα μιλάει ο λαός. Η σάτιρα είναι το πιο περήφανο λαϊκό είδος, αλλά και το είδος που κυνηγήθηκε περισσότερο από την εξουσία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This