Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Πέθανε ο Bill Withers που άφησε εποχή με το «Ain’t No Sunshine» (video)

O καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την είδηση του θανάτου του Bill Withers, που έφυγε σε ηλικία 81 ετών από καρδιακές επιπλοκές.

Την είδηση ότι ο Αμερικανός ερμηνευτής και δημιουργός, του «Lean on Me», «Ain’t No Sunshine» και άλλων μεγάλων επιτυχιών, δεν ζει πια κοντά μας, έκανε γνωστή η οικογένειά του.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής είχε κερδίσει τρία Grammy και είχε περιληφθεί στην Rock and Roll Hall of Fame το 2015, αφήνοντας το στίγμα του στην soul μουσική.

 «Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του πολυαγαπημένου, αφοσιωμένου συζύγου και πατέρα. Ένας μοχαχικός άνθρωπος που τον κινούσε η καρδιά για να συνδέεται με τη ποίηση και τη μουσική του με τον κόσμο. Μιλούσε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους και τους συνέδεε μεταξύ τους. Όσο διακριτική ζωή κι αν έζησε, κοντά στους οικείους του, οικογένεια και φίλους, η μουσική του πάντα ανήκει στον κόσμο. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, προσευχόμαστε η μουσική του να προσφέρει παρηγοριά, ενώ οι θαυμαστές του να παραμένουν κοντά στους αγαπημένους τους» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ