Επιβεβαιώνει τον Βασίλη Γραμμένο ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν έβρισε την μάνα του Φλώρου»

Ξεφτιλίζονται φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που έσπευσαν να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς του πρώην Σπαρτιάτη! Η αποκλειστική δήλωση Γραμμένου στην «δημοκρατία»

Must Read

Την αλήθεια για τα ντροπιαστικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τη Τετάρτη στην Βουλή, θυμίζοντας εικόνες σε κοινοβούλια άλλων χωρών, όταν ο πρώην Σπαρτιάτης Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο περιέγραψε ο Νίκος Παπαδόπουλος που ήταν ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, ο βουλευτής της «Νίκης» τόνισε πως δεν άκουσε τον κ. Γραμμένο να βρίζει την μητέρα του κ. Φλώρου, όπως ισχυρίστηκε ο τελευταίος, ενώ πρόσθεσε ότι άκουσε τη λέξη «σκουπίδι».

Συγκεκριμένα είπε:

«Είδα μια έντονη ατμόσφαιρα να επικρατεί εκατέρωθεν. Αυτό που χάρηκα ήταν ότι δεν υπήρχαν κάμερες και δεν έγινε έξω γιατί θα γινόμασταν βούκινο σαν βουλευτές, θα ντρεπόμασταν. Εγώ δεν άκουσα περι μάνας, μόνο άκουσα δυνατά την λέξη σκουπίδι. Κυνηγιόντουσαν, ο ένας έφευγε και ο άλλος τον κυνήγαγε από πίσω. Δεν τον είδα πεσμένο κάτω, είχε σηκωθεί αλλά είχα ακούσει αλλά άκουσα από μια συνάδελφο ότι είδε το κεφαλοκλείδωμα, για αίματα και σπασμένες μύτες δεν ξέρω. Τα καταδικάζω, προσβάλλει τον ελληνικό λαό που τους ψήφισαν».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου:

Όσα αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος δικαιώνουν τον κ. Γραμμένο ο οποίος και με αποκλειστική δήλωση του στην «δημοκρατία», διαψεύδει ότι έβρισε οικογένειες, μάνες και λοιπά. Ο βουλευτής της «Νίκης» ήταν ακριβώς ανάμεσα και δεν θα είχε κανένα λόγο να υποστηρίξει τον Γραμμένο.

Η μαρτυρία του ξεφτιλίζει κάποια φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που έσπευσαν να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς Φλώρου, κάνοντας μάλιστα ψευδώς λόγο για πληροφορίες, ενώ θα μπορούσαν άνετα να έχουν διασταυρώσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς παίρνοντας τηλέφωνο έναν από τους δεκάδες βουλευτές που ήταν παρόντες.

Όλα δείχνουν πως ο μηχανισμός προπαγάνδας του Μαξίμου επιχείρηση ένα ταυτίσει θύτη και θύμα με γκαιμπελικές μεθόδους!

Η δήλωση του Βασίλη Γραμμένου στην «δημοκρατία»

Οφείλω να δώσω μία απάντηση στις αθλιότητες και στα ψεύδη που ακούγονται αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν εντός και εκτός της Ολομέλειας του ελληνικού Κοινοβουλίου. Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης Κώστα Χήτα έγινα αποδέκτης απειλών, ύβρεων και χειρονομιών από τον βουλευτή Κ. Φλώρο. Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που αποχώρησα από την αίθουσα, καθώς δεν ήθελα να οξύνω τα πνεύματα, την ώρα μάλιστα που θα ξεκινούσε η ψηφοφορία. Η επίθεση που δέχτηκα ήταν πισώπλατη, αμέσως μετά την έξοδό μου, και τα χτυπήματα περιγράφονται με ακρίβεια στην ιατρική γνωμάτευση. Πλέον, φυσικά αρκετών αυτοπτών μαρτύρων που ήταν μπροστά στην επίθεση που δέχτηκα.

Σας μεταφέρω ακριβώς ό,τι συνέβη, το οποίο μπορεί εύκολα να διασταυρωθεί τόσο από το υπάρχουν οπτικό υλικό, αλλά και από τις μαρτυρίες βουλευτών, πολιτικού προσωπικού και αστυνομικών που βρίσκονταν μπροστά στην επίθεση. Φυσικά, και από την ιατρική γνωμάτευση αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων.

Θα μπορούσα πολύ εύκολα να απαντήσω με βία στην άνανδρη επίθεση που δέχτηκα. Δεν το έκανα για έναν και μόνον λόγο: Επειδή σεβάστηκα τους χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες που με εμπιστεύτηκαν και με έστειλαν στο Κοινοβούλιο για να υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις το συμφέρον τους και την πατρίδα. Οχι για να κάνω επίδειξη δύναμης για το “εγώ” μου.

Είμαι 30 χρόνια μάχιμος δημοσιογράφος, με δημόσιο λόγο. Ουδέποτε έχω προκαλέσει, ουδέποτε έχω χυδαιολογήσει, ουδέποτε έχω εξυβρίσει “όσια και ιερά”. Δεν μου το επιτρέπουν ο χαρακτήρας μου, η παιδεία μου, η ιδιότητά μου ως τρίτεκνος πατέρας».

Τι αναφέρεται στην ιατρική γνωμάτευση του 251 ΓΝΑ

Η ιατρική γνωμάτευση του βουλευτή έγινε λίγο μετά το συμβάν στο 251 ΓΝΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γενική περιγραφή αναφέρει κάκωση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, κάκωση δεξιάς πηχεοκαρπικής και κάκωση ρινός.

Λεπτομερέστερα, στη διάγνωση γίνεται λόγος για κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής και άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός και των ρινικών κόλπων.

Ως περιγραφή του συμβάντος, δε, αναγράφεται αναφερόμενη σωματική κάκωση με άμεση πλήξη γροθιάς επί της ρινός και μετά πτώση επί του αριστερού ώμου.

Σε κάθε περίπτωση η ιατρική αναφορά επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα του περιστατικού. Και όσα αναφέρονται σε αυτή θα αποτελέσουν στοιχεία για τη δικαστική συνέχεια που θα ακολουθήσει.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This