Το νεογέννητο γαϊδουράκι που βρέθηκε μόνο του στο Κορωπί είναι η νέα μας λατρεία

Πλέον σπίτι του είναι η Γαϊδουροχώρα και μέρα με τη μέρα γίνεται πιο δυνατό και πιο χαρούμενο

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες ημέρες η είδηση ότι ένα νεογέννητο γαϊδουράκι βρέθηκε ολομόναχο στο Κορωπί χωρίς τη μαμά του και μεταφέρθηκε στο ελληνικό κέντρο για το Γαϊδούρι, τη γνωστή Γαϊδουροχώρα, προκειμένου να το περιθάλψουν και να φροντίσουν για την ανατροφή του. Ωστόσο το κέντρο έκανε έκκληση μέσω των social media για να βρεθεί η μητέρα του καθώς ήταν πολύ μικρό και την είχε μεγάλη ανάγκη.

Ο ιδιοκτήτης και η μητέρα δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής, όμως το μικρό γαϊδουράκι είναι υγιέστατο, πεισματάρικο, τυχερό και πολύ δραστήριο, όπως μας ενημερώνει η Γαϊδουροχώρα με τις αναρτήσεις της. Τρώει από το μπιμπερό του, τρέχει και παίζει χαρούμενο μέσα στις εγκαταστάσεις του κέντρου αποδεικνύοντας πως είναι δυνατό και αποφασισμένο να τα καταφέρει παρόλο που είναι μόλις δέκα ημερών και έχασε τη μαμά του.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου, ενημερώνουν συχνά το κοινό για την πορεία του νεογέννητου και το απαθανατίζουν να καλπάζει ανέμελο φορώντας όμορφα ρουχάκια που το προστατεύουν από το κρύο ενώ κάνει γνωριμίες με τα υπόλοιπα ιπποειδή της Γαϊδουροχώρας.

Πριν από τέσσερις ημέρες ανέβασαν το πρώτο βίντεο που το δείχνει να εξερευνεί το χώρο και στη λεζάντα έγραψαν:

«Δικαιωματικά μπορούμε να είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το πλασματάκι που ξεπετάχτηκε και γνωρίζει τον κόσμο μέσα σε ασφάλεια και φροντίδα! Η χαρά της ζωής!» 

Στο προτελευταίο βίντεο που ανέβηκε μόλις χθες το γαϊδουράκι φαίνεται πιο κεφάτο από ποτέ και η λεζάντα που το συνοδεύει γράφει: «Forest Donk!!! Εδω βλεπουμε τον τυχερούλη μας που αν και μολις 10 ημερων, θελει να ανταγωνιστει τον εαυτο του σε αντοχη και γοητεια! Αξιολατρευτος! »

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουμε μέχρι στιγμής από τη Γαϊδουροχώρα, το μωρό εκπαιδεύεται στο να …φρενάρει με τους ακολούθους της σελίδας να κάνουν ποικίλα σχόλια όπως ότι τους αρέσουν πολύ τα παλτά του, πως θέλουν να μάθουν το όνομά του και να συγχαίρουν τους υπεύθυνους του κέντρου για την πολλή καλή δουλειά που κάνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This