«Θα σκότωνα τον Χίτλερ»: Tι ακριβώς συμβαίνει με το επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει γίνει viral;

Έγινε περιβόητο για όλους τους λάθος λόγους

Must Read

Το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι «Θα σκότωνα τον Χίτλερ» το οποίο μάλιστα πωλείται σε όλο τον κόσμο μέσω του Amazon, έχει γίνει viral όχι ακριβώς για τους λόγους που συμβαίνει το ίδιο στα υπόλοιπα επιτραπέζια παιχνίδια ψυχαγωγίας που προσφέρουν γέλιο και διασκέδαση.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά άνω των 14 ετών και κοστίσει 32 ευρώ.

Όσον αφορά στην περιγραφή του επιτραπέζιου παιχνιδιού αυτή αναφέρει: «Το παιχνίδι «Θα σκότωνα τον Χίτλερ: Ένα Party Game με ξεκαρδιστικές υποθέσεις» είναι απλό! Οι παίκτες απαντούν “Τι θα έκανες;” σε πρωτότυπες υποθέσεις χρησιμοποιώντας τις κάρτες που κρατούν στα χέρια τους για να ολοκληρώσουν την ιστορία τους!».

Το θέμα ανέδειξε μια Αυστραλή απόγονος επιζώντων του Ολοκαυτώματος, η οποία όταν αντίκρυσε το συγκεκριμένο παιχνίδι σε κατάστημα παιχνιδιών στη Μελβούρνη και έφριξε. Η γυναίκα ονομάζεται Natalie Siegel αναζητούσε ένα δώρο για την 11χρονη όταν εντόπισε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι που της τράβηξε την προσοχή με αρνητικό τρόπο.

Η κ. Siegel δήλωσε ότι «έμεινε έκπληκτη» όταν είδε για πρώτη φορά το παιχνίδι στο ράφι, αλλά το συναίσθημα μετατράπηκε γρήγορα σε θυμό. «Όταν είδα τις λέξεις “Χίτλερ” και “ξεκαρδιστικό” στην ίδια πρόταση, αηδίασα και σοκαρίστηκα», δήλωσε στο news.com.au. «Είναι πραγματικά αηδιαστικό το γεγονός ότι κάποιος βγάζει χρήματα από αυτό το παιχνίδι», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά τους οι δημιουργοί του παιχνιδιού δήλωσαν πάντως πως «αν και ο τίτλος του επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι αμφιλεγόμενος, επιλέχθηκε για να τραβήξει την προσοχή».

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου θεωρούν πως το όνομα του Χίτλερ δεν θα έπρεπε καν να χρησιμοποιείται για λόγους ψυχαγωγίας και προτιμούν το παιχνίδι να αποσυρθεί από την αγορά.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This