«Ξεσάλωσε» το Twitter με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – «Κατασκόπευε τα έργα στο Ελληνικό»

Χαμός στο Twitter για τους πανηγυρισμούς της ΕΥΠ αναφορικά τη Ρωσίδα πράκτορα που έχει φύγει εδώ και δύο μήνες

Must Read

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των χρηστών του Twitter έχει μπει η αποκάλυψη της ΕΥΠ ότι εντόπισε Ρωσίδα κατάσκοπο που δρούσε στην Ελλάδα αλλά εδώ και δύο μήνες έχει εξαφανιστεί ξεγλιστρώντας από τις ελληνικές αρχές….

Δηλαδή, δύο μήνες αφότου η Ρωσίδα πράκτορας που χρησιμοποιούσε το όνομα «Μαρία Τσάλλα» και διατηρούσε κατάστημα με πλεκτά στο Παγκράτι, μας ενημέρωσαν ότι απλά… διέφυγε.

Τα tweets έχουν «πάρει» φωτιά, με πολλούς μάλιστα να σχολιάζουν ότι είναι ξεκάθαρα επικοινωνιακό παιχνίδι για να «ξεχαστεί» λίγο από την επικαιρότητα η φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Άλλοι πάλι, με χιουμοριστική διάθεση κάνουν αναφορές στη Μαρούσκα από τους δύο ξένους…

https://twitter.com/mulatu18/status/1636693763891380226

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This