Παρουσιάστρια στην Κολομβία λιποθύμησε στον αέρα πέφτοντας από το σκαμπό

Μεταφέρθηκε από τους συνεργάτες της εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο

Must Read

Η 35χρονη Ελιάνις Γκαρίντο λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής Lo Sé Todo την οποία παρουσίαζε στο κρατικό Κανάλι 1 της Κολομβίας, γεγονός που σόκαρε τόσο τους συναδέλφους της όσο και τους τηλεθεατές.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, η 35χρονη παρουσιάστρια εμφανίζεται να αρχίζει να μην νιώθει καλά, να πιάνει το πρόσωπό της ενώ ο συμπαρουσιαστής της μιλά στην κάμερα, να στρίβει το σώμα της προς τα πίσω και ξαφνικά να πέφτει από το σκαμπό της στο πάτωμα.

Με το που η κοπέλα πέφτει στο πάτωμα του πλατό, οι συνεργάτες της σπεύδουν να την βοηθήσουν ενώ ο συμπαρουσιαστής της Αριέλ Οζόριο ζητά να διακοπεί το πρόγραμμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Μαρτίου και η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο. Ο Αριέλ Οζόριο ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι η Ελιάνις Γκαρίντο αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και απευθύνθηκε στην μητέρα της η οποία παρακολουθεί την εκπομπή θέλοντας να την καθυσυχάσει: «Η Ελι είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα».

Όσον αφορά στους λόγους που οδήγησαν την παρουσιάστρια στη λιποθυμία, η Ελιάνις Γκαρίντο ήταν άρρωστη, είχε γρίπη και είχε έντονο βήχα τον οποίο προσπαθούσε να καταπνίξει κατά τη διάρκεια της εκπομπής και αυτό την οδήγησε σε λιποθυμία. Η ίδια διέψευσε ότι είναι έγκυος αλλά και τις φήμες των συνωμοσιολόγων ότι η αδιαθεσία της συνδέεται με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This