Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά: Τρολάρουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τις αποκαλύψεις της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη

Must Read

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την σχέση του με την Όλγα Τρέμη έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράδεις ωστόσο οι περισσότερες ήταν αρνητικές.

Ο γνωστός παρουσιαστής στην προσπάθεια του να δικαιολογηθεί ανέφερε πως το συγκεκριμένο κομμάτι της συνέντευξης νόμιζε πως το εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο σε φιλικό επίπεδο και πως δεν πίστεψε ότι θα συμπεριληφθεί.

Το γεγονός αυτό σατίρισαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μέσα από την εκπομπή τους «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», με τους δυο τους να κάνουν δήθες αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή.

Τζένη: Ξέρεις ποιον είδα τις προάλλες; Τον… Αυτός παλιά με ήθελε τρελά. Είχε παίξει ένα ψιλοφλερτάκι. Το τι λουλούδι, τι κόσμημα, τα έστελνε στο κανάλι. Ρε παιδάκι μου του λέω, ντροπή. Το θέμα είναι ότι αυτός είχε σχέση επίσημη. Του λέω, ρε ανθρωπέ μου θα γίνουμε ρόμπα ξεκούμπωτη.

Φώτης: Ξέρεις ποιον είδα τις προάλλες; Τον… Εγώ με αυτόν παλιά…
Τζένη: Αυτός παιδάκι μου δεν είναι παντρεμένος;
Φώτης: Δεν έχει σημασία. Ναι, έχει και δύο παιδάκια.
Τζένη: Και;
Φώτης: Είχε παίξει κάτι.
Τζένη: Ήταν ωραία;
Φώτης: Ααα…
Τζένη: Αυτός καλός;
Φώτης: Εγώ να δεις. Ήταν και λίγο κολλημένος. Εγώ κάποια στιγμή δεν ήθελα και λέω άντε από εδώ μωρέ

Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, ολοκλήρωσαν τις «Ρόμπες» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς που δεν μας ακούσανε… Ποιος να μας ακούσει; Μεταξύ μας είμαστε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This