Τρελάθηκε Ιταλός ιερέας με το πρωτάθλημα της Νάπολι κι έπιασε τα συνθήματα!

Must Read

Δεν είναι και λίγο το ότι η Νάπολι κατέκτησε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Ιταλία μετά από 33 χρόνια, μόλις το τρίτο της ιστορίας της!

Αυτό από μόνο του, ήταν αρκετό για να «απογειώσει» τους οπαδούς των «παρτενοπέι», οι οποίοι είδαν το Scudetto να φθάνει στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας για πρώτη φορά στη μετα-Μαραντόνα εποχή (1987, 1990 τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα από την ομάδα του Ντιέγκο)!

Μεταξύ όσων… τρελάθηκαν ήταν κι ένας ιερέας στη νότια Ιταλία, ο οποίος έκανε την εκκλησία… γήπεδο και τραγούδησε σύνθημα για τη Νάπολι, με τους πιστούς να τον συνοδεύουν και να τον ακολουθούν με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό!




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This