Ο «Χάρος» βγήκε παγανιά στην στέψη του βασιλιά Καρόλου

Must Read

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’, αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όσους την παρακολούθησαν, ήταν μία μαυροφορεμένη φιγούρα με μανδύα που κρατούσε μία μακριά ράβδο η οποία έμοιαζε με δρέπανο.

Πολλοί την παρουσίασαν με τον «Grim Reaper» γεγονός το οποίο βέβαια δεν θα μπορούσα να αφήσω να σχολιάσω οι χρήστες του Twitter.

«Πρόσεξε κάποιος άλλος τον Grim Reaper στο Αββαείο του Γουέστμινστερ;» έγραψε ένα άτομο στο Twitter , συγκεντρώνοντας 2 εκατομμύρια προβολές.

«Τον πρόσεξα! Ποιον ψάχνει;» ένας άλλος απάντησε.

«Βλέπει κανείς άλλος τον Grim Reaper να εμφανίζεται στη στέψη;» έγραψε ένα άλλο tweet , καθώς ορισμένοι χρήστες αστειεύτηκαν ότι θα μπορούσε να είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, μεταμφιεσμένη.

Μάλιστα το βίντεο έφτασε και στο Τik Tok.

«ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ», ενώ στην λεζάντα έγραφε: «Η Νταϊάνα παίρνει την εκδίκησή της», είπε ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας.

@stxawbs

NAH IT CANT JUST BE ME THAT SAW IT HELP FULL ON SIMS DEATH PERSON OMG #fyp #blowup #foryou #coronation #charles #kingcharles #run #funny #getthisviral #charlescoronation #6thmay2023 #6thmay

♬ son original – Netic.s it’s your choice – Reverse.Soundeffects

Τελικά ποιος ήταν ο «Χάρος» που εμφανίστηκε στην στέψη του βασιλιά Καρόλου; Την απάντηση δίνει το Newsweek που επικοινώνησε με το Αββαείο του Ουεστμίνιστερ.

Πρόκειται για έναν verger, ένα μέλος της κοινότητας του αβαείου που βοηθά στις θρησκευτικές λειτουργίες αλλά δεν είναι μέλος του κλήρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This