Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έφαγε μια επική τούμπα στο κλείσιμο της συναυλίας του

Αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ σηκώθηκε και έκλεισε τη βραδιά

Must Read

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έπεσε σκοντάφτοντας σε ένα σκαλί πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια μια συναυλίας του στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Από την Έλενα Φάκου

Ενώ λοιπόν ο τραγουδιστής βρισκόταν στη σκηνή, σκουντούφλησε σε ένα σκαλοπάτι και έπεσε κάτω, μετατρέποντας ωστόσο την πτώση του σε θεατρική ατραξιόν, χαμογελώντας.

Κάποια μέλη του γκρουπ του έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί και εκείνος στάθηκε στα πόδια του, έτριψε τα χέρια του και απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Καληνύχτα σε όλους» με τον κόσμο να τον χειροκροτάει θερμά ώστε να συνεχίσει να τραγουδάει.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Μπρους Σπρίνγκστιν ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη στις 28 Απριλίου και η συγκεκριμένη συναυλία έγινε στο Άμστερνταμ, στηJohan Cruyff Arena.

Καθώς ο Springsteen και η E Street Band ερμήνευσαν την πρόσφατη επιτυχία τους, «Ghosts», συνέβη το απρόοπτο το οποίο δε στάθηκε ικανό να καταστρέψει στο κλίμα.

Να σημειωθεί ότι ο Μπρους Σπρίνγκστιν δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

@latinus_us El cantante estadounidense Bruce Springsteen sufrió una caída durante su concierto en Ámsterdam. #Latinus #InformaciónParaTi ♬ sonido original – Latinus

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This