Αποκλειστικές εικόνες από ταξιδιώτη Έλληνα μπλόγκερ με χρυσές τιμές… Μυκόνου στα φαγητά στο Ντουμπάι!

Η... γευστική περιπέτεια στα ΗΑΕ

Must Read

Έλληνας travel blogger/youtuber που γυρίζει τον κόσμο με ένα μόνο… backpack όπως μαρτυρά και το όνομά του (Stelakis Backpack) μάς έστειλε αποκλειστικές φωτογραφίες από την Μύκονο… του εξωτερικού. Δηλαδή το χρυσοποίκιλτο και πανάκριβο σε όλα του, Ντουμπάι. Εκεί που για να φας ένα κομμάτι πίτσα απλώς πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος! Πόσο κοστίζει το κομμάτι, λοιπόν, ενδεικτικά σε ένα κοινό μαγαζί της εκεί αγοράς, πχ σε ένα κατάστημα σε mall; Ούτε λίγο ούτε πολύ κοντά στα 30 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε.
Μάλλον νηστικός θα έμεινε ο φίλος ταξιδιώτης και θα προτιμήσει άμεσα νέους προορισμούς. Είναι απίστευτες οι εικόνες που θα δείτε. Πώς ο πλούτος και η ακρίβεια της περιοχής επηρεάζει όλα τα προϊόντα σε υπερτιμημένες αξίες, γιατί εκεί απλώς μιλούν άλλα πορτοφόλια και όχι για κοινούς θνητούς. Τι και αν γίνεται πόλεμος παραδίπλα. Το Ντουμπάι ζει και βασιλεύει στους δικούς του ρυθμούς, στον δικό του… κόσμο. Απλούστατα, να σας ενημερώσουμε πως το 1 ντιρχάν, το τοπικό νόμισμα, είναι 0.26 λεπτά σε ευρώ. Το ένα ευρώ αντίστοιχα είναι 3.73 ντιρχάμ!
Μία πίτσα απ’ τις κλασικές έτοιμες κατεψυγμένες για το σπίτι κοστίζει κάτι πάνω από 10 ευρώ, για ένα red bull θα χρειαστεί κάποιος τουλάχιστον δέκα ευρώ (πάντα αναλογικά μιλώντας), ενώ αν θελήσει να… μαγειρέψει στο ξενοδοχείο μακαρόνια, θα αγοράσει το πακέτο επίσης με παραπάνω από 10 ευρώ! Χρυσά πιρούνια, όχι αστεία…
Φυσικά, δείτε και την φωτό από τους… εκεί φούρνους, που είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν -σε πιο λογικά επίπεδα τιμών και με απλές πίτες έστω- όποιον διαπιστώσει ότι ο μοναδικός του γευστικός προορισμός στην χώρα περιορίζεται εκεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This