Σε εστιατόριο… πληρώνουν για να τρώνε χαστούκια!

Το πιάτο της ημέρας

Must Read

Τι άλλο θα δει κανείς… Ένα εστιατόριο πρωτοπορεί/πρωτοτυπεί και προσφέρει στους πελάτες διαφορετικές υπηρεσίες και όχι γευστικές. Εκτός από φαγητό λοιπόν προσφέρει και… μπόλικα χαστούκια!

Οι θαμώνες μπορούν να χορτάσουν όχι μόνο φαΐ αλλά και ξύλο στο μαγαζί που ονομάζεται Shachihoko-ya, στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, εάν πληρώσουν σερβιτόρες για να τους (!) χαστουκίζουν στο πρόσωπο. Όπως φαίνεται άλλωστε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε online και έχει γίνει φυσικά viral μεμιάς.

Όσο για το τι πληρώνει κανείς; Η προσφορά… αξίζει! Στην τιμή λοιπόν των 300 γιεν Ιαπωνίας (περίπου 2 δολάρια ΗΠΑ), οι γυναίκες που φορούν κιμονό και έχουν παγωμένο πρόσωπο, χτυπούν το πρόσωπο του πρόθυμου πελάτη συνεχώς. Χτυπούν και τόσο δυνατά που οι πελάτες… μετακινούνται.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, ντόπιοι αλλά και τουρίστες, απολαμβάνουν την αλλόκοτη εμπειρία και την διαφορετική εξυπηρέτηση.

Το Shachihoko-ya άνοιξε το 2012, αλλά κινδύνευσε με λουκέτο. Το σταφ ξεκίνησε αυτή την διαφορετική τακτική με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και η επιχείρηση άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Μάλιστα έγινε τόσο famous προορισμός, που χρειάστηκε να προσληφθούν περισσότερες σερβιτόρες, για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση που παρατηρείται! Αυτές είναι μπίζνες, αυτές είναι δουλειές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This