Η άφιξη του Στέφανου Τσιτσιπά στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία, προκάλεσε διάφορα σχόλια και συζητήσεις. Όχι όμως για την παρουσία του στο τουρνουά τένις Adelaide International (12-17/01), αλλά για την στιλιστική του επιλογή!
Με ένα λεοπάρ outfit (σ.σ. και μια τσάντα αξίας 3.500 ευρώ) από την γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης που έχει για χορηγό, ο Έλληνας τενίστας έγινε talk of the town και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν fashion icon.
Υπήρχαν κι άλλοι, ωστόσο, που είχαν εντελώς αντίθετη άποψη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι η εμφάνιση του Έλληνα πρωταθλητή ότι ήταν κιτς και anti-fashion και την εξέφρασαν με διάφορους τρόπους κάτω από την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά.
Το ρούχο του Τσιτσιπά που δίχασε
*Video capture https://x.com/AdelaideTennis
Δείτε επίσης:


αυτό το άτομο…, θέλει συνεχώς να δίνει δικαιώματα…, για τον εγκέφαλό του.
το καταλάβαμε, μόνο τένις, κατά τα άλλα, άδειος!