Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 50χρονο – Ο εφιάλτης με τη χλωρίνη στην εγκυμοσύνη της 40χρονης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποφασίσει από το προηγούμενο βράδυ το έγκλημα - Δεκάδες περιστατικά καταγγέλλει ο αδελφός του θύματος - Αναβλήθηκε για το 2025 η δίκη για ενδοοικογενειακή βία

Must Read

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 50χρονου ο οποίος σκότωσε χθες με 10 μαχαιριές την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.




Ο σφαγέας οδηγήθηκε στις 10 σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι δικηγόροι του ζήτησαν νέα αναβολή στη δίκη για ενδοοικογενειακή βία που θα γινόταν σήμερα λόγω «κωλύματος του κατηγορουμένου». Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά τους και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 18 Μαρτίου 2025!




Η κυνική ομολογία του εγκλήματος

Ο 50χρονος ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς χθες όταν συνελήφθη ενώ δεν ζήτησε «συγνώμη» για αυτό που έκανε.

Συγκεκριμένα είπε, περιγράφοντας το φρικτό χρονικό:

«Ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα.

Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την ERT, φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως είχε αποφασίσει από το προηγούμενο βράδυ πως θα σκότωνε την πρώην σύζυγο του. Επίσης είπε πως κατά την δολοφονία της ήταν νηφάλιος.

Ο 50χρονος χαρακτηρίζεται εμμονικός καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως η γυναίκα του είχε προχωρήσει στην ζωή της και είχε νέα σχέση.




Το μαρτύριο με τη χλωρίνη

Την ίδια στιγμή, σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε η άτυχη γυναίκα επί σειρά ετών από τον σύζυγό της ακόμα και όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο αδελφός της, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα στη χλωρίνη!

«Την παρακολουθούσε συνεχώς, ήταν βίαιος και ενώ οι καταγγελίες ήταν τρεις, υπήρχαν πάνω από 40 περιστατικά. Την είχε απειλήσει πολλές φορές και με μαχαίρι και όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε χλωρίνη. Απειλούσε συνέχεια ακόμα και τα παιδιά, έπινε πολύ και δεν ήξερε τι έκανε.

Ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και η αδερφή μου να είναι η τελευταία γυναίκα που δολοφονείται. Είχαν χωρίσει εδώ και ενάμισι χρόνο αλλά αυτός δεν σταμάτησε ποτέ να την παρακολουθεί και να την απειλεί. Ήταν αλκοολικός και νόμιζε ότι όλοι τον αδικούμε. Εμείς ήμασταν κάθε εβδομάδα στην αστυνομία,τον κρατούσαν τη μια ημέρα και μετά τον άφηναν ελεύθερο. Αυτό γινόταν συνέχεια . Μας είχε απειλούσε κι εμάς.

Η αδελφή μου ήταν μια κυρία που μεγάλωνε τα παιδιά της με αξιοπρέπεια και παρά τα βάσανά της ήταν πάντα με ένα χαμόγελο».




Δείτε επίσης:

Έγκλημα στο Μενίδι: Οι αστυνομικοί είχαν καλέσει αρκετές φορές την 40χρονη μετά την τελευταία καταγγελία

Μενίδι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 50χρονος σφαγέας – Μάρτυρες τον είδαν να περιφέρεται για ώρες κοντά στον τόπο του εγκλήματος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This