Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού 22χρονης στο Παγκράτι για μια θέση πάρκινγκ. Σε βάρος του 59χρονου δράστη – που παραμένει άφαντος – ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του.
Το σοκαριστικό περιστατικό είχε αποκαλυφθεί μέσω καταγγελίας που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση στην οδό Αριστοξένου από τον 59χρονο, που την χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές επειδή εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει και τον… καθυστερούσε.
Η 22χρονη μεταφέρθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα στο πόδι. Αμέσως, κινήθηκε η διαδικασία καταγγελίας στις αρχές.
Δείτε επίσης:
Παγκράτι: Άφαντος ο 59χρονος που έσπασε το πόδι της 22χρονης
Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο νταής που έστειλε στο νοσοκομείο την 22χρονη φοιτήτρια
Παγκράτι: Η σοκαριστική εξομολόγηση της 22χρονης – «Μου έριξε μπουνιά, μου σάπισε το πόδι»







