Μια ακόμη τραγωδία με θύμα μια νεαρή γυναίκα σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς μια 34χρονη έχασε τη ζωή της στην Πρέβεζα, μετά από πτώση στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epirusgate.gr, το θανατηφόρο αυτό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ασκληπιού και Δωδώνης, με την άτυχη γυναίκα να εντοπίζεται αιμόφυρτη στο οδόστρωμα από περαστικούς και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έτρεξαν να βοηθήσουν.
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Στο σημείο προκλήθηκε, όπως είναι φυσικό, μεγάλη αναστάτωση, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε επί τόπου να παραλαμβάνει την 34χρονη και να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Η κατάστασή της κρίθηκε από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα από την πτώση της στο κενό κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα του περιστατικού η 34χρονη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.
Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της
Δυστυχώς, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε λίγη ώρα μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.
Η είδηση του θανάτου της 34χρονης έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς πρόκειται για μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Την προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, με τις αρχές να εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η «μοιραία» πτώση.
*φωτογραφία αρχείου
- Δείτε επίσης: Νέο σοβαρό τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στην Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονη στο Ηράκλειο







