Σε επτά συλλήψεις Γερμανών υπηκόων προχώρησαν την Πέμπτη 04 Ιουνίου οι αστυνομικές αρχές στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο των ενισχυμένων ελέγχων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή λόγω της διεθνούς συγκέντρωσης των μοτοσικλετιστών Hells Angels στο Δρέπανο.
Hells Angels: Μαχαίρια και ένα ένταλμα σύλληψης
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την έξοδο από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, έπειτα από ελέγχους των αρχών σε άτομα που έφταναν στην περιοχή με οχήματα και μοτοσικλέτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους συλληφθέντες εντοπίστηκαν μαχαίρια στην κατοχή τους, στοιχείο που οδήγησε στην άμεση προσαγωγή και σύλληψή τους.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται, για έναν από τους επτά συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Πολωνία, σε σχέση με υπόθεση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό.
Αυξημένοι έλεγχοι
Οι αστυνομικές αρχές έχουν εντείνει τους ελέγχους στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας αλλά και σε σημεία εισόδου της περιοχής, καθώς τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα μοτοσικλετιστών που καταφθάνουν για τη διεθνή συνάντηση στο Δρέπανο.
Στο μεταξύ, η τοπική αγορά εμφανίζει αυξημένη δραστηριότητα, με ξενοδοχεία, καταλύματα και επιχειρήσεις εστίασης να καταγράφουν υψηλή πληρότητα λόγω της προσέλευσης επισκεπτών.
Οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης και τη διαχείριση της αυξημένης κυκλοφορίας σε λιμάνι, οδικούς άξονες και στην ευρύτερη περιοχή του Δρεπάνου.
Δείτε επίσης:
Απόβαση των Hells Angels στην Ηγουμενίτσα
Παγκόσμιο ραντεβού στην Ηγουμενίτσα για 5.000 Hells Angels – Επί ποδός η ΕΛΑΣ







