ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΜίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια για τη δικαίωση – «Μου έστελναν μηνύματα ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν»

Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια για τη δικαίωση – «Μου έστελναν μηνύματα ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν»

Η σκληρή απάντηση της στους ανθρώπους που δημιούργησαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τη θέση του οδηγού στο τζιπ του Παντελίδη!

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 23 Ιουνίου η Μίνα Αρναούτη, έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη στην αίθουσα του δικαστηρίου. Μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου έχουν κινηθεί νομικά εναντίον ενός 57χρονου άνδρα για ψευδομαρτυρία, ο οποίος στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, αλλά ήταν συνοδηγός με οδηγό τη Φρόσω.

«Είπαν φρικτά ψέματα» – Η οργισμένη δήλωση της Μίνας Αρναούτη στην κάμερα

Κατά την είσοδό της, η Μίνα Αρναούτη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη, υπογραμμίζοντας: «Επιτέλους έφτασε αυτή η μέρα, την περίμενα πώς και πώς. Έχουν γίνει αναβολές κι αναβολές. Θέλω να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι, να λογοδοτήσουν, είπαν φρικτά ψέματα, ανασκεύασαν καταθέσεις. Εμφανίστηκε μάρτυρας μετά από 5 χρόνια για να μας πει αυτά που δεν είχαν γίνει ποτέ. Τα ψέματα πρέπει να τιμωρούνται και πιστεύω ότι σήμερα θα δικαιωθώ.

Ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός. Όλο αυτό είχε πολύ άσχημο αντίκτυπο, διότι ο κόσμος είχε, ήταν πορωμένος με τον Παντελή, τον αγαπούσαν. Όταν ακούνε ότι κάποιες λένε ψέματα, αρχίζουν, δεχόμασταν απειλές, με βρίζανε, μου στέλναν μηνύματα υβριστικά, απειλές «θα σε σκοτώσω», «θα σε βιάσω», χίλια δυο πράγματα, τα οποία εμένα με έκαναν να φοβάμαι να κυκλοφορήσω, να βγω απ’ το σπίτι μου, να κοιτάω κάθε μέρα τι γίνεται γύρω γύρω μου. Το να βγαίνεις να λες ψέματα για έναν άνθρωπο, χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις έχει αυτό στη ζωή του μετά, είναι θλιβερό. Και να βγαίνουν μετά όλοι να λένε «είπατε ψέματα».

Όχι, αυτοί θα λογοδοτήσουν σήμερα. Ο έξυπνος κόσμος έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στην όλη ιστορία. Αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι έξυπνοι και κάποιοι απλά, ή διαβάζουν μόνο κάποιους τίτλους ή θέλουν να πιστεύουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Για μας ήταν δύσκολο και για τη μαμά μου, να τη σταματάνε κάθε μέρα, γιατί η μαμά μου είναι στο νησί. Δεν ήταν, το να υπάρχει πάντα ένα ψήγμα, μια υποψία ότι τέλος πάντων δεν έχει πει η κόρη σου την αλήθεια και γι’ αυτήν δεν είναι ωραίο. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουνα ψεύτρα, και για ποιο λόγο να γίνω τώρα, για αυτό το θλιβερό γεγονός; Εγώ ήμουν σε ένα αυτοκίνητο, μέσα στα αίματα, έτοιμη για να πεθάνω, και τι, σκέφτηκα εκείνη την ώρα τι θα πω για το αν θα ζήσω και αν θα πάρω αποζημίωση; Όλα αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν πουθενά. Είναι καθαρά δημιούργημα ανθρώπων που ήθελαν να μου κάνουν κακό. Δε με πληγώνει κάτι, γιατί λέω την αλήθεια. Δεν έφταιξα σε κάτι».

Δείτε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης