ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΜάρω Κοντού: «Νοσηλεύεται σε τετράκλινο θάλαμο, δεν ζήτησε προνομιακή μεταχείριση» - Το ενδεχόμενο εξιτήριο

Μάρω Κοντού: «Νοσηλεύεται σε τετράκλινο θάλαμο, δεν ζήτησε προνομιακή μεταχείριση» – Το ενδεχόμενο εξιτήριο

Η συγκινητική αποκάλυψη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, για τις 15 ημέρες νοσηλείας της σπουδαίας ηθοποιού στο «Αττικόν»!

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» συμπληρώνει πλέον 15 ημέρες νοσηλείας η Μάρω Κοντού, μετά από κάκωση που υπέστη στο αριστερό ισχίο. Η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε τετράκλινο δωμάτιο της καρδιολογικής κλινικής του ιδρύματος.

Στην εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της αναφέρθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος μετέφερε την ευχάριστη είδηση πως η ηθοποιός ενδέχεται να λάβει εξιτήριο ακόμη και εντός της ημέρας.

«Ήταν η χαρά του θαλάμου» – Πώς εμψύχωνε τους άλλους ασθενείς με ιστορίες από το θέατρο

«Η Μάρω Κοντού νοσηλεύεται εδώ και πολλές μέρες στην καρδιολογική κλινική. Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της εδώ και μία δύο μέρες. Οι γιατροί σήμερα θα κάνουν επίσκεψη και αν η εικόνα της είναι η ίδια με τις δύο προηγούμενες ημέρες, αναμένεται το μεσημέρι να πάρει εξιτήριο.

Η Μάρω Κοντού νοσηλεύτηκε στη καρδιολογική κλινική σε τετράκλινο θάλαμο, ουδέποτε ζήτησε προνομιακή μεταχείριση και ήταν η χαρά του θαλάμου. Διασκέδαζε τους άλλους ασθενείς με ιστορίες, ένας άνθρωπος πραγματικά καταπληκτικός.

Ήταν ψύχραιμη, χαμογελαστή, με τον καλό λόγο στους άλλους ασθενείς και να τους λέει ιστορίες από το θέατρο» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης