Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της σορού που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Κυψέλη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει στην αγνοούμενη Κινέζα μεταφράστρια.
Η εξέλιξη περιπλέκει ακόμη περισσότερο την έρευνα των Αρχών, οι οποίες καλούνται πλέον να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα και να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της.
«Γρίφος» η αιτία θανάτου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστική εξέταση δεν κατάφερε να δώσει σαφή απάντηση για την ακριβή αιτία θανάτου.
Όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, δεν διαπιστώθηκαν εμφανείς κακώσεις στα οστά ούτε ίχνη στραγγαλισμού, γεγονός που δεν επιτρέπει στους ιατροδικαστές να καταλήξουν με βεβαιότητα στον μηχανισμό που προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας.
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για την ταυτοποίηση της σορού όσο και για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο στοιχείο.
Δείτε επίσης:
- Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη σε δύο άτομα μετά τα επεισόδια στο Δικαστικό Μέγαρο
- Ακρόπολη: Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο Ελληνοαμερικανός που τραυμάτισε ο 60χρονος







