ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠροσωρινό «λουκέτο» στον κόμβο Γαστούνης λόγω εργασιών για τα νέα διόδια

Προσωρινό «λουκέτο» στον κόμβο Γαστούνης λόγω εργασιών για τα νέα διόδια

Ποιες εναλλακτικές διαδρομές θα ακολουθούν οι οδηγοί

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή στον Ανισόπεδο Κόμβο Γαστούνης του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρας – Πύργου, λόγω εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων και γέφυρας για το υβριδικό σύστημα διοδίων.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι ώρες του αποκλεισμού

Ο αποκλεισμός θα ισχύσει από τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 4 Αυγούστου 2026 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 5 Αυγούστου 2026.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα μεταφερθούν στο εναλλακτικό χρονικό διάστημα από τις 21:00 της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2026 έως τις 06:00 της Παρασκευής 7 Αυγούστου 2026.

Μέσω Κυλλήνης και Αμαλιάδας η κυκλοφορία

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι αποκλειόμενες κινήσεις των οχημάτων θα εξυπηρετούνται μέσω των γειτονικών Ανισόπεδων Κόμβων Κυλλήνης και Αμαλιάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εφαρμογή και η τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πραγματοποιηθεί από την «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.».

Οι οδηγοί καλούνται να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να συμμορφώνονται με την εργοταξιακή σήμανση στην περιοχή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης