Η Λιάνη πανέτοιμη να ιδρύσει «παπανδρεϊκό» κόμμα, παρέα με… παλιούς ΠΑΣΟΚους!

Must Read

Νέο κόμμα, βασισμένο στα «παπανδρεϊκά ιδεώδη»… απειλούν να ιδρύσουν η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πιστά στη μνήμη του ιδρυτή!

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Ιουνίου, θα κάνουν τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, το οποίο θα τελέσει ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης. Αμέσως μετά, οι συμμετέχοντες θα πιουν τον καφέ τους στη μνήμη του Ανδρέα. Την οργάνωση όλων αυτών έχει αναλάβει το «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου».

«Η διαχρονικότητα και η επικαιρότητα των ιδεών του Ανδρέα αποτελούν θέμα διαλόγου, που φτάνει μέχρι και την πρωτοβουλία ίδρυσης νέου κόμματος, βασισμένου στα προτάγματα της πολιτικής παρακαταθήκης του», λένε με ένα στόμα οι φίλοι του Ανδρέα, συμπληρώνοντας: «Δύο είναι οι αιχμές των πολιτικά αστέγων Ανδρεϊκών: η εθνική ήττα, με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία σε συνδυασμό με τη λαθεμένη υποστήριξη του Σχεδίου Ανάν, και η απομάκρυνση από την αντιστασιακή παρακαταθήκη έναντι της Τουρκίας, εκ μέρους των πολιτικών επιγόνων του. Ο δημοκρατικός πατριωτικός χώρος είναι πολιτικά ακάλυπτος. Το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψαν και σφετερίστηκαν τις Ανδρεϊκές πολιτικές θέσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This