Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η Λιάνη πανέτοιμη να ιδρύσει «παπανδρεϊκό» κόμμα, παρέα με… παλιούς ΠΑΣΟΚους!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Νέο κόμμα, βασισμένο στα «παπανδρεϊκά ιδεώδη»… απειλούν να ιδρύσουν η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πιστά στη μνήμη του ιδρυτή!

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Ιουνίου, θα κάνουν τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, το οποίο θα τελέσει ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης. Αμέσως μετά, οι συμμετέχοντες θα πιουν τον καφέ τους στη μνήμη του Ανδρέα. Την οργάνωση όλων αυτών έχει αναλάβει το «Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου».

«Η διαχρονικότητα και η επικαιρότητα των ιδεών του Ανδρέα αποτελούν θέμα διαλόγου, που φτάνει μέχρι και την πρωτοβουλία ίδρυσης νέου κόμματος, βασισμένου στα προτάγματα της πολιτικής παρακαταθήκης του», λένε με ένα στόμα οι φίλοι του Ανδρέα, συμπληρώνοντας: «Δύο είναι οι αιχμές των πολιτικά αστέγων Ανδρεϊκών: η εθνική ήττα, με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία σε συνδυασμό με τη λαθεμένη υποστήριξη του Σχεδίου Ανάν, και η απομάκρυνση από την αντιστασιακή παρακαταθήκη έναντι της Τουρκίας, εκ μέρους των πολιτικών επιγόνων του. Ο δημοκρατικός πατριωτικός χώρος είναι πολιτικά ακάλυπτος. Το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψαν και σφετερίστηκαν τις Ανδρεϊκές πολιτικές θέσεις».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ