«Γκουρού» της ομορφιάς, ο Τρύφων Σαμαράς στο «Style me up»

Must Read

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Τρύφωνας για το «Style me up»: «Επιτέλους, θα κάνω κάτι στην τηλεόραση που έχει άμεση σχέση με τη δουλειά μου»δηλώνει στην «Espresso» ο δημοφιλής hair stylist, ο οποίος έφτασε φέτος ως τον τελικό του «J2US», εκτοπίζοντας μεγάλα φαβορί του talent show τραγουδιού, όχι τόσο με τη φωνή του όσο με το μπρίο του και τις εκρηκτικές «μεταμορφώσεις» του σε κάθε επεισόδιο.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι τα είχε καταφέρει περίφημα και στον χορό πριν από χρόνια, όταν είχε συμμετάσχει στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1, όπου κι εκεί είχε αποχωρήσει μια… ανάσα πριν από τον τελικό. Τι θα κάνει όμως ο Τρύφων Σαμαράς στο νέο ριάλιτι μόδας και στιλ του Open με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπακοδήμου; «Κάθε κριτής θα φέρνει σε μένα την παίκτρια ή τον παίκτη που θέλει να του αλλάξει το στιλ κι εγώ θα επιμελούμαι τη “μεταμόρφωσή” του σε ό,τι αφορά το πρόσωπο και τα μαλλιά του» αποκαλύπτει στην «Espresso», συμπληρώνοντας ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τους τρεις κριτές, την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Βασίλη Λάσκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σόου του Open θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας -εκτός απροόπτου- στις 14 Σεπτεμβρίου.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, αυτές τις ημέρες όλοι οι συντελεστές του βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Σημειώνεται ότι ο Τρύφων Σαμαράς θεωρείται… μετρ στις μεταμορφώσεις προσώπων, κάτι που είχε αποδείξει και την περίοδο της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου στο πλαίσιο μιας στήλης της εκπομπής άλλαζε ριζικά το look σε γυναίκες που το επιθυμούσαν.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This