Κρήτη: Αντάρτικο γονέων για τις μάσκες, μετά τον Αγιασμό

Must Read

H πρώτη ημέρα των σχολείων, διαφορετική από κάθε άλλη φορά, επιφύλασσε διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από τους γονείς που διαφωνούν κάθετα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις τάξεις.

Ένα ακόμα παράδειγμα έρχεται από την Κρήτη και τον δήμο Χερσονήσου, όπου αρκετοί γονείς, λίγο μετά τον Αγιασμό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο, στις Γούρνες.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, οι γονείς έχοντας μαζί τους τα παιδιά τους, διαμαρτυρήθηκαν έξω από κτίριο του Δημαρχείου, υποστηρίζοντας ότι η το υποχρεωτικό μέτρο απειλεί την υγεία των παιδιών τους.

Δεν έλειψαν μάλιστα και εκείνοι που δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να τα αφήσουν να χάσουν ακόμα και την χρονιά εάν δεν αποσυρθεί η απόφαση. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This