Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Κρήτη: Αντάρτικο γονέων για τις μάσκες, μετά τον Αγιασμό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

H πρώτη ημέρα των σχολείων, διαφορετική από κάθε άλλη φορά, επιφύλασσε διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από τους γονείς που διαφωνούν κάθετα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις τάξεις.

Ένα ακόμα παράδειγμα έρχεται από την Κρήτη και τον δήμο Χερσονήσου, όπου αρκετοί γονείς, λίγο μετά τον Αγιασμό της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο, στις Γούρνες.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, οι γονείς έχοντας μαζί τους τα παιδιά τους, διαμαρτυρήθηκαν έξω από κτίριο του Δημαρχείου, υποστηρίζοντας ότι η το υποχρεωτικό μέτρο απειλεί την υγεία των παιδιών τους.

Δεν έλειψαν μάλιστα και εκείνοι που δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να τα αφήσουν να χάσουν ακόμα και την χρονιά εάν δεν αποσυρθεί η απόφαση. 

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ