Πρίγκιπας Αλβέρτος, Τσιόδρας και… πανδημία αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα

Must Read

Την ερχόμενη Τρίτη έρχεται στην Αθήνα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό για το συνέδριο του Economist, στο οποίο και θα μιλήσει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

Kορονοϊός, Τσιόδρας (που επίσης θα μιλήσει στο συνέδριο) και πρίγκιπας αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο «Grand Resort Lagonisi», όπου πιθανόν να είναι και το ξενοδοχείο διαμονής του πρίγκιπα. Και μπορεί ο Αλβέρτος να μιλήσει στο δείπνο του συνεδρίου με θέμα τη βιωσιμότητα του πλανήτη, αλλά το βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η πανδημία.

Άλλωστε, ο ίδιος ο πρίγκιπας έχει προσωπική άποψη γι’ αυτό, καθώς την άνοιξη είχε νοσήσει από τη νόσο Covid-19. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον «εθνικό» λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα για τη δική του εμπειρία με τον ιό.

Φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας έρχεται στη χώρα μας. Τελευταία επίσκεψή του ήταν αυτή του Αυγούστου του 2019, όπου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αράξου και πήγε στην Πάτρα για να παρακολουθήσει τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, καθώς ο ίδιος είναι και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και θιασώτης της κωπηλασίας.

Τότε φιλοξενήθηκε στο «Porto Rio» και λίγες μέρες αργότερα στο «Costa Navarino». Τώρα έρχεται για το εν λόγω συνέδριο, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Λατρεύω την Ελλάδα»

«Λατρεύω την Ελλάδα, έρχομαι αρκετά συχνά και αγαπώ την ιστορία της, την κουλτούρα και τους ανθρώπους της, που είναι πολύ φιλόξενοι. Μου αρέσουν πολύ το ελληνικό φαγητό, οι παραλίες με τα γραφικά ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, οι μυρωδιές, η ευγένεια και η εξυπηρετικότητα του κόσμου», είχε δηλώσει πέρυσι ο Αλβέρτος, εξυμνώντας τη χώρα μας.

Το πάθος του για τον αθλητισμό ήταν αυτό που τον οδήγησε και στην αγκαλιά της Νοτιοαφρικανής κολυμβήτριας Σαρλίν Γουίτστοκ, την οποία και παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This