Ο Γιώργος Χρυσοστόμου για την αυτοκαταστροφική περίοδο που βίωσε: «Απορώ πώς ζω κάποιες φορές»

Must Read

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου πραγματοποίησε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά 504 χλμ. βόρεια της Αθήνας, αλλά έγινε γνωστότερος στο ευρύ κοινό μέσα από του ρόλους στις σειρές S1ngles 2, S1ngles 2 1/2, S1ngles 3 και L.A.P.D., παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και μεταξύ άλλων μίλησε για για τις περιόδους που έφτασε σε οριακό σημείο με το φαγητό και το ξενύχτι αλλά και για τον τρόπο που ακολούθησε για να ανατρέψει όλη αυτή την κατάσταση.

Υπήρξες σε περιόδους της ζωής σου αυτοκαταστροφικός;

Για να μιλάμε τώρα στο τηλέφωνο, δεν υπήρξα πολύ αυτοκαταστροφικός. Αλλά βεβαίως έφτασα στα όρια με το φαγητό, με το ξενύχτι. Απορώ πώς ζω κάποιες φορές. Το αυτοκαταστροφικός δεν έχει να κάνει μόνο με ουσίες. Όσοι ήμασταν στην εφηβεία μας, τη δεκαετία του ’90, σμιλευτήκαμε λίγο με το Cobain. Αντιμετωπίζω εκείνη την εποχή ως αστεία και τρυφερή. Τώρα με προσέχω και με αγαπώ πάρα πολύ.

Μου είπες ότι ένα είδος αυτοκαταστροφής μπορεί να ήταν το φαγητό. Τι εννοείς;

Έτρωγα junk food από συγκεκριμένη αλυσίδα μπεργκεράδικου για ενάμιση χρόνο. Πόσο πια να παίζεις με τα όρια σου. Είχα παλινδρόμηση, είχα φτάσει 103 κιλά. Ήταν μια περίοδος που έτρωγα μόνο απ’ έξω. Τον τελευταίο καιρό θέλω να μαγειρεύω μόνος μου ή να ξέρω ποιος μαγείρεψε.

Πώς έκανες τη μεταστροφή;

Κάποια στιγμή έρχεται και μπουκώνει αυτό. Σκέπτεσαι αυτό που θέλεις να φας και το σώμα αντιδράει. Σφίγγεται το στομάχι. Φώναζε το σώμα μου ότι δεν θέλω άλλο. Τώρα, αν μου πεις «φάε μια πίτα», θα πονέσει το στομάχι μου. Το σώμα σου μιλάει. Σου λέει, «φτάνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This