Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

Must Read

H Ιωάννα Τούνη είναι πάλι ερωτευμένη και ενώ προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η ίδια, σε ερώτηση που της έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος, παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της.

«Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μην μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε παιδάκια!».

Φήμες όμως θέλουν τη σέξι Θεσσαλονικιά να έχει γυρίσει στον πρώην σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη, με το οποίο διατηρούσε σχέση το 2016.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», πέρασε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στη Σέριφο, όπου, ο πρώην τερματοφύλακας, διατηρεί μαγαζί.

Όμως αυτό που πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση, ήταν οι αναρτήσεις που έκανε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται το σκυλί του Γιάννη Σιδεράκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This