Μέσα στη νύχτα οι Τούρκοι έστειλαν γεωτρύπανο νότια του Καστελλόριζου!

Εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα να πλέει νότια του Καστελλόριζου, την ώρα που το Oruc Reis είναι στην περιοχή νότια της Ρόδου και της Καρπάθου.

Must Read

Ενισχύουν τη θέση τους για τον «διάλογο» οι Τούρκοι με την αποστολή ενός ακόμη πλωτού γεωτρύπανου στην Ανατολική Μεσόγειο. Το Kanuni, το οποίο υποτίθεται θα πήγαινε στη Μαύρη Θάλασσα, εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα να πλέει νότια του Καστελλόριζου και πολύ κοντά στο ακριτικό νησί.

Σύμφωνα το marinetraffic.com, το γεωτρύπανο Kanuni απέπλευσε από τη Μερσίνη και έχει δηλώσει ως προορισμό του το «Haydarpaşa» στην Κωνσταντινούπολη (κάνοντας ένα προκλητικό πέρασμα από όλο το Αιγαίο).

Την ίδια στιγμή, το Oruç Reis πλέει στο όριο της παράνομης τουρκικής NAVTEX, αρκετά δυτικότερα από το Καστελόριζο και στην περιοχή νότια της Ρόδου και της Καρπάθου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This