Η μαμά Καίτη καμαρώνει τον Σχοινά junior!

Γράφει και ενορχηστρώνει καταπληκτικά!

Must Read

Για τον γιο της Δημήτρη και την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι, ακολουθώντας το παράδειγμα της ίδιας και του πατέρα του, Διονύση Σχοινά, μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

«Έχει ήδη γράψει δικό του τραγούδι, το οποίο περιμένουμε να κυκλοφορήσει. Είναι έτοιμο και έχει ταλέντο πολύ. Γράφει και ενορχηστρώνει καταπληκτικά. Τον καμαρώνω και μακάρι να μας ξεπεράσει. Είναι βαριά η σκιά των γονιών, που είναι, ας πούμε, διάσημοι. Είναι βέβαια πολύ προστατευμένος και από εμένα και από τον πατέρα του» δήλωσε στο «Number 1 Radioshow» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα.

«Θα πρέπει να κάνει τα δικά του βήματα και εύχομαι να του έρθουν στη ζωή του όλα καλά. Βλέπω και τα παιδιά του Γιάννη Πάριου και του Γιάννη Πλούταρχου – είναι καταπληκτικοί τραγουδιστές» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This