ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΙδιοκτήτης κλινικής στη Νιγηρία την είχε μετατρέψει σε «εργοστάσιο» παραγωγής... μωρών προς πώληση!

Ιδιοκτήτης κλινικής στη Νιγηρία την είχε μετατρέψει σε «εργοστάσιο» παραγωγής… μωρών προς πώληση!

Πλήρωνε άντρες να «γκαστρώνουν» γυναίκες που κρατούσε αιχμάλωτες

Η αστυνομία της Νιγηρίας έκανε έφοδο σε κλινική, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία ότι ο ιδιοκτήτης της την είχε μετατρέψει σε εργοστάσιο παραγωγής… μωρών, καθώς πλήρωνε άντρες για να καταστήσουν εγκύους διάφορες γυναίκες και στη συνέχεια πουλούσε τα μωρά που έφερναν αυτές στη ζωή! 

Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Ογκούν, κατάφερε να διασώσει τέσσερα νεογνά και έξι γυναίκες που κρατούνταν σαν σκλάβες, από τις οποίες οι τέσσερις ήταν έγκυοι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

ο τόπος του εγκλήματος

Ο τελευταίος πρόσθεσε ότι οι γυναίκες που διασώθηκαν επιβεβαίωσαν την ανώνυμη καταγγελία, λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης της κλινικής «εκμίσθωνε άντρες για να τις αφήσουν εγκύους και ακολούθως πουλούσε τα νεογέννητα για να αποκομίσει κέρδος». Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κόρη του ιδιοκτήτη και έναν άντρα με αναπηρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης