Ιδιοκτήτης κλινικής στη Νιγηρία την είχε μετατρέψει σε «εργοστάσιο» παραγωγής… μωρών προς πώληση!

Πλήρωνε άντρες να «γκαστρώνουν» γυναίκες που κρατούσε αιχμάλωτες

Must Read

Η αστυνομία της Νιγηρίας έκανε έφοδο σε κλινική, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία ότι ο ιδιοκτήτης της την είχε μετατρέψει σε εργοστάσιο παραγωγής… μωρών, καθώς πλήρωνε άντρες για να καταστήσουν εγκύους διάφορες γυναίκες και στη συνέχεια πουλούσε τα μωρά που έφερναν αυτές στη ζωή! 

Η αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Ογκούν, κατάφερε να διασώσει τέσσερα νεογνά και έξι γυναίκες που κρατούνταν σαν σκλάβες, από τις οποίες οι τέσσερις ήταν έγκυοι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

ο τόπος του εγκλήματος

Ο τελευταίος πρόσθεσε ότι οι γυναίκες που διασώθηκαν επιβεβαίωσαν την ανώνυμη καταγγελία, λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης της κλινικής «εκμίσθωνε άντρες για να τις αφήσουν εγκύους και ακολούθως πουλούσε τα νεογέννητα για να αποκομίσει κέρδος». Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την κόρη του ιδιοκτήτη και έναν άντρα με αναπηρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This